6

1

преди 4 години

Ганьофци,учете се от комшиите си ,Турция,там язовири ,частни държавни ,под аренда,се охраняват от редовна жандармерия,и тежко и горко на бракониерите мрежари ,или по време на забраната ,за риболов,най-ниската присъда е 3 години затвор.Язовирите,реките ,им са пълни с риба.

5

Анонимен

преди 4 години

Ей,нямат спиране да крадат тия комунисти от Ястребино.Преди ,1944 година са били терористи,което наложило блокада на района.За да си спасят задниците,сложили децата си на предна позиция,за да не стреля жандармерията.

4

Ggg

преди 4 години

О какъва е ползата че сте му нарязали мрежата...изчаквате го да дойде да си прибере мрежите и на място глоба 2000лв. и тогава режете мрежите

3

бай ганю

преди 4 години

и на мен ми взеха мрежите за кит ама кво да правя не се оплаквам щото баба започна да плете друга

2

Анонимен

преди 4 години

Много алчна пасмина, ако на тях остане ще източат язовира за да изгребат де що има.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако не са мрежите, щеше да гъмжи от риба във всеки язовир. С една въдица колко ще хванеш? 20 кила. Искат 25 лева за годишен билет- символична цена. Тия с мрежите съсипаха удоволствието на хората които имат като хоби риболова. Отиваш на язовира, захранваш подобаващо и накрая си хванал 10 червеноперки и 2 платики. Историята е от яз. Цонево от оня ден. Там съм израснал. А на този язовир май месец съм хващал преди 20 години 30 кила платика и червеноперка и сулка.