14

Анонимен

преди 4 години

Оставете личния провал на Мей, самата Британия се провали - първо народа й, а после и цялата й политическа класа. Британците в крайна сметка няма да излезнат от ЕС, но докато го осъзнаят, ЕС ще се погаври и с наследниците на Мей.

13

не може да бъде!

преди 4 години

Може би г-жа Мей е тигър в клетка,но това е стара и куца тигрица,с малко останали здрави зъби,която се опитва да доминира над силни зверове-лъвове,тигри,мечки и т.н. -които са извън клетката на-свободни!?Не може сега м-р председателят на Англия да има самочувствието на тези от времето на Британската империя,Англия не е това,което е била!Разбира се,има кой да даде оценка на действията на г-жа Мей,но от моя гледна точка управлението и е провал с доста неприятни последствия за държавата!?

12

Анонимен

преди 4 години

До ШибиРиби"булrapaците на острова ще останат в небрано лозе.""Едва ли. Някой трябва да чисти тоалетните, да мие чинните и да обслужва перв...ерзните старци.

11

хъша

преди 4 години

пореден референдум или отлагане на излизането може вече да предизвика гражданска война но мей беше длъжна да опита всичко да видим какво ще получи в повече следващя министър председател от юнкер

10

Анонимен

преди 4 години

В Англия са се *** -Фарадж е помел цялата политическа система.Три дена ще крият резултатите от вчерашните избори .

9

Анонимен

преди 4 години

Посления път, когато жена беше мост между мен и някой друг, като си дадохме гепи, стана на Айфеловата Кула :)

8

баба мара

преди 4 години

такава е съдбата на злобните хора

7

Анонимен

преди 4 години

Мей беше маша на една политическа група и дори не го осъзна, защото толкова и беше капацитета. Рядко може да се вди по - нелеп политик от нея. Мистър Бийн в политическа женска роля.

6

Анонимен

преди 4 години

Meй опита да сключи сделка с опозицията, защото в нейната партия имаше повече противници от колкото при лейбъристите. Така и не разбрах защо не й приеха сделката първия път. То всеки иска много неща, ама трябва да се види и кое е възможно.Срива ще дойде скоро. Предстои вълнуваща година за Кралството.

5

Анонимен

преди 4 години

Провали се като мост между луди и бесни. Трябва здрава ръка и усмирителни ризи за желаещите излизане със сделка, но не сделката на Брюксел.

4

Анонимен

преди 4 години

Мисля,че всичко се върти около следното.Албиона иска да диктува правилата в еврозоната само за свояизгода.За сега европейците имат преднина,но англичаните напрактиканищо неса казали.Вътрешните търканияпочти нищо незначат.Малко филм-многополитика.

3

ай сиктир

преди 4 години

Стига сте ни занимали със стрина, ако имате някакви резултати от изборите там ги публикувайте иначе битата карта вече е безинтересна.

2

ШибиРиби

преди 4 години

Мей се справи чудесно, задържа брекзит и опита да прокара втори референдум . Русото *** Джонсън ще ги извади без сделка и булrapaците на острова ще останат в небрано лозе.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО