9

АнонимеН

преди 4 години

БЕЗЛИЧНАТА ПИОНКАТА МЕЙ ЕДНА МАША НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СИ ИЗИГРА РОЛЯТА!!!А ТЯ БЕШЕ ДА ЗАБАВИ МАКСИМАЛНО ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ЕС КАТО УЖ СЕ ПРАВИ , ЧЕ Е ЗА ИЗЛИЗАНЕ И ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА :DТОВА ГО ПИША ОЩЕ ОТ КАКТО СЕ ПОЯВИ ОТ НИЩОТО И ОТИДЕ В НИЩОТО!

8

Анонимен

преди 4 години

Горките хора! Дано им се осъществи възможно най-скоро този Брекзит, че най-накрая да могат британци, пакистанци, индийци и нигерийци да живеят в мир в държава без българи и румънци! Съсипахме им държава ние, гастърбайтерите от Европа. За разлика от пакистанците, които само ги облагородиха!

7

Анонимен

преди 4 години

С фалшиви новини мотивираха хората за брекзит. С българи и румънци ги плашеха и сега употребиха и Мей... царе са на фалшивите новини и лъжите

6

Анонимен

преди 4 години

Ако пък изберат перхидролния фъфлек, значи британците заслужават съдбата си.А ЕС не трябваше да им дават отсрочки след 30. март и да участват на евроизборите. Дадоха възможност на Фаража да прави още зулуми.

5

Баба Дора от Петърч

преди 4 години

До Бай ***,много добре направи Борето че подтикна с Фарадж тезиглупави британци, най-сетне да се да се усетят и отхвърлят бремето върху плещите си . . .наречено ЕС !Сега всички навлеци в това число "мамалиги и ***" ще трябва да систягат багажа и преберат по кочините си !

4

Анонимен

преди 4 години

колко невероятно красиви са английските жени...

3

Анонимен

преди 4 години

Смешното стана тъжно.Започна съсипването на тази жена.

2

Пешо

преди 4 години

Борис ?! Тия в ред ли са ?

1

бай ганю

преди 4 години

айде всичко от началоборис джонсън е най голямата политическа грешкатотален лъжец подвел милиони британци на референдума ако той заеме мястото и това ще бъде наистина падение в британската политика