17

Анонимен

преди 4 години

Здравей комшийка коя по точно си?

16

Анонимен

преди 4 години

Йейрй

15

Анонимен

преди 4 години

Да си дойдем на думата. Никой не е идеален. Мир на праха му.

14

Анонимен

преди 4 години

Престанете да съдиите все едно сте праведни всички. Вие без грешни ли сте бе хора. Нямате ли срам. Помагайте не пречете

13

Анонимен

преди 4 години

Бъди силна Камелия. Бог да благослови и теб и децата ти. Всички знаем истината и кой ти разби семейството. Жалко че мъжа ти послуша любовницата си и майка си. Те го вкараха в гроба. Жалко за него. Дано намериш щастие

12

Приятел и колега

преди 4 години

Митко беше добър и работлив, но си разби семейството заради любовницата си от София. Тая съсипа и децата му и брака му. Луда, мазна и дебела софиянка. Богата лелка, която има погребална агенция в Дружба. Полъга момчето, разби семейството му, а запази нейното. Казвах е му всички колеги да я остави че му вреди и на работата и на живота, но той не послуша никой. Тая го унищожи. А не Камелия както говори майка му. Всички знаем коя е тя. Цял град я знае и никой не и вярва на *** истории.

11

Д-Р ОХБОЛИ

преди 4 години

Нека си припомним факта, че медицината е доста напреднала в последните 100г. и диагнози, като : церебрална парализа се установяват още по време на бременноста.Липсата на информираност и превенция, какво следва е и причината за подобно "загробване" доживот.А какво се случва с подобни деца, когато родителите си отидат от този свят, някой задава ли си въпроса ?

10

обективен

преди 4 години

Може ли прокуратура и мвр две години да не си свършат работата?Може.Може ли самотна майка българка да се грижи за три български деца без да и помага държавата и да и кажат че тя е с висше и да се оправя?Може ли толкова некадърни закони,че родителите който е изоставил децата си да се измъква.Може.Тук всичко може.А ББ ми се хвали че всичко е прекрасно

9

Анонимен

преди 4 години

Болното дете го гледат като писано яйце, все пак е основният им източник на доходи.

8

Ф.С.В.

преди 4 години

Можем само да кажем едно голямо БРАВО! на предаването "Бригада нов дом"Предаване със социална дейност което заслужава нашата подкрепа !

7

До Бай Ганьо

преди 4 години

Не си мисли, че не ти личи, когато пишеш под различни псевдоними или без име! Не манипулирай плюсовете и минусите!

6

Анонимен

преди 4 години

Духовната нищета на българина е безгранична - ще я видите и в безотговорните бащи, които зарязват болните си деца, и в отношението на държавата в лицето на служители на социални служби, образователни инспекторати, медицински власти към хората, които имат нужда от дребни неща, не просто от пари. В случая положителното са само майките, които се грижат сами за децата си, а не са ги захвърлили за доунищожаване по домове за "сираци" - най-позорната особеност на обществото ни

5

Б.Борисов

преди 4 години

Не е верно ,в Бг всичко е отлично и тази мизерия не е истина !Да се сезира сем и *** против това предаване ,дето лъже , сигурно е поръчано от "злобните "- орешарски,нинова и т н " гадове".

4

До Бай Ганьо

преди 4 години

Първо, НПО активисте, се пише Бай ***, а не бай ***! Второ, обърни внимание на боята на майката и децата. Трето, ставате досадни с вашата пропаганда!

3

бай ганю

преди 4 години

може ли БГ мъж да се определи като доста безотговорен ?масово бащите отхвърят и не поемат нужните грижи и отговорности върху децата сида така е по лесно да си пие ракийката и да си гледа кефа когато където си искане е малък процента на майките които настройват децата си срещу бащите но може би има за какво

2

1111

преди 4 години

"да бъдат упора на дъщеря си"Сашо, Сашооо, назад към 4-ти клас.

1

Анонимен

преди 4 години

Нема такава държава...Да беше изолиран случай - ок, ама при толкова болни деца да оставиш родителите да се мъчат като гришници или това предаване на Мария оже ли да огрее всички....Но за избори могат да отделят 40 млн и то за избори без значение за народа, само да тия които ще отидат да взимат едни 10к евро заплата....Алоо "държавата" що не предлагате евтаназия на такива деча, като се родят? Е га ви застигнат всички мъки на тези хора като бумераг, *** долни!