36

Анонимен

преди 4 години

Проста му работа.Какво ли няма да каже за да се задържи още малко на власт, само че училището не е магистрала и с крадене и рекет не става, а и с прости хора и калинки не става.Готви се за затвора Борисов и да връщаш заграбеното.

35

Анонимен

преди 4 години

Оставка на мyтрата и съд!

34

хи-хи-хи

преди 4 години

Този човек съвсем е превъртял.След като отвори пристанището в Търговище ,вчера обеща пристанище и на Благоевград.Явно усеща как властта му се изплъзва и паниката е блокирала милиционерския му мозък.ИДВА ВИДОВДЕН ,ТИКВИЧ ! ЩЕ ВРЪЩАТЕ СУДЖУЦИ ,АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ !МЯСТОТО НА ВСИЧКИ ТИКВЕНИЦИ Е В ЗАТВОРА !

33

Анонимен

преди 4 години

Егати парадокса, на *** човек, приоритет да му е образованието.

32

срамота

преди 4 години

Срамота е човек прочел половин книга през живота си, да говори каквото и да било за образованието.Но вожда на гербестите крадци няма спиране.От сутрин до вечер ни залива с глупостта и лъжите си.

31

Анонимен

преди 4 години

Какво образование бе Тикво, нали ти каза:Аз съм *** и вие сте прости, за това се разбираме,нали призоваваме хората да гледат овце а не да учат.

30

БОРИСОВ ПАК ОБЕЩА:

преди 4 години

"ОБРАЗОВАНИЕТО ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ", АМА ДРУГИЯ ПЪТ!!! СЕГА ПРЕДСТОИ ДА УСВОЯВАМЕ НОВИ ЕВРО - ФОНДОВЕ, НОВИ СВЕЖИ ПАРИ ЗА НАС И СВЕЖИ МЕЧТИ ЗА ВАС ОТ МАТРЯЛА!!!

29

справедлив

преди 4 години

Поредната предизборна лъжа на тиквения цар.Всеки ден обикаля като цветарка и ръси обещания в несвяст.Страх е обзел голямата му кратуна ,защото след изборите ще усети всенародната любов.Този простоват селски елемент инстинктивно усеща опасността.Очаква го съдбата на Тато ,чиито шофьор беше преди.

28

Анонимен

преди 4 години

От системата трябва да изхвърчат елементите от НПО-тата !

27

Аз

преди 4 години

Пак ли?!

26

Анонимен

преди 4 години

Lentichkata kogi sha mou reji?

25

запознат

преди 4 години

Коментар 25 е отличен пример за новата образователна система за Герб. Готов е за депутат от Герб в следващия парламент!

24

Анонимен

преди 4 години

Лъжа! Другото е реклама, предизборни сценки, PR.....

23

Анонимен

преди 4 години

Режимът на Суджука има интерес от масовата имиграция и дебилизирането и наркотизирането на нацията !

22

Анонимен

преди 4 години

Wooooow, profesorite i akademicite ot ban, unesese i oone ....komentirat....tuka?! Isdislav i toi tuka?! Wooooow!

21

Анонимен

преди 4 години

Каза човека ,който се хвали ,че е прочел една книга през живота си и налага неграмотността като ценност!

20

Анонимен

преди 4 години

Цяло пколени от неграмотници вече щъкат като петли без глави бе тавариш. За какъв приоритет ни думаш. Я погледни родените след 90-та година колко са грамотни. Вече са 30 годиншни и нито образование имат нито професия цял ден обикалят кафенетата дрогират се и пият. А бизнеса реве че нямал работници е как ще имат като тези които са баш в силата си незнаят какво е работа. Необразовани не обучени лежат и селат дебели ла.на. Мама и тате ги ранат да живей труда.

19

Оруел

преди 4 години

Целта на Режима Борисов е точно обратната , да направи децата неграмотна маса, лесна за управление. Също и да въведе содомогоморската истамбулскта конвенция и стратегията за детето

18

АНТИ

преди 4 години

Учи сине, да не работиш !Или пък бойковист бъди.Останеш ли ти прoст работник,ще блъскаш, за Бог да прости !

17

До Борисов кокошаров

преди 4 години

Борисов = Пинокио! С 1% от БВП това ще да е най-големият приоритет след запълване на личните сметки. Нали лъжлив ***! Да беше се пообразовал за 10 години. Мяташ се по телевизиите и всеки път става по-трагично и цинично. Нямаш никаква култура. Ти си един ***!