38

Граф Чано

преди 4 години

До БПФАко сте гледали забранения в бандидска България биографичен филм за"Бенито Мусолини" ще видите как този герой на Апенините е успял да постигнетези знаменателни успехи:- Като е започнал титанична война срещу мафиотските кланове в страната и хайдуцитев собствената му партия от рода на . . . нашенски Цецковци, Добревци и прочие !

37

Анонимен

преди 4 години

Е той и Хитлер ако не беше нападнал СССР щеше да владее и досега Европа .Тъй де неговата партия . Нямаше да е зле за България .

36

баба мара

преди 4 години

и за всичко това е виновна меркел и германия те с техните недалновидни решенияще докарат Хитлер и мусолини отново енп е вредна за Европа и ес не трябва да седопуска до властта

35

DUCE

преди 4 години

До БПФVIVA....................

34

VIVA

преди 4 години

VIVA MUSOLINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 40Всъщност това му е единствената грешка. Ако не беше се забърквал с Хитлер, Мусолини можеше да управлява Италия още дълго, както ген. Франко в Испания, а не да го обесят с главата надолу тия, дето би трябвало да му целуват краката. Да не говорим, че преди съюзът с Хитлер в Италия не само че не е имало и антисемитизъм, но напротив - евpеите са били най-ревностните поддръжници на Мусолини, което е нормално за представители на средната класа.

32

БПФ

преди 4 години

Колко срамежливо казано: "Италия се модернизира". Истината е, че преди Дуче, Италия е била най-бедната страна поне в Западна Европа, посмешище за всички !!! Мусолини я превръща в европейска и световна икономическа сила и то не за сметка на обикновения народ, а за негово благо. Навремето полугладни италиански гастарбайтери са идвали на тумби дори в България, да си търсят прехраната, още Алеко споменава това !!! Режимът на Мусолини е най-успешният и хуманен тоталитарен в Европа през 20 век.

31

Анонимен

преди 4 години

Italianski, germanski, ispanski, portugalski priateli si izbirat evrodeputati za ep, da si uprajniavat angliiskia kat izleznat angletata ot eu...

30

Анонимен

преди 4 години

Още едно допълнение за термина "нацизъм". Никой в Германия по времето на Хитлер не се е наричал нацист. Били са национал-социалисти. Самият термин го измислят съветските пропагандисти. Защото не върви да има тази думичка "социализъм". Иначе какво излиза то .. в Германия също социализъм, пък и в СССР, но в Германия не умират ог глад. Подмяната на термините е подмяна на историята! Замислете се.

29

Анонимен

преди 4 години

Италианският фашизъм НЕ е нацизъм. Мусолини крайно неохотно встъпва в съюз с Хитлер, когото откровено презира и мисли за луд. Причината за това е обещаното от Хитлер преразпределение на колониите на Великобритания и Франция, и това се случва след като Чърчил излъгва Мусолини, че Италия ще получи Малта. По същество италианският фашизъм е вариант на широк социализъм със силна държавна подкрепа за икономиката.

28

Анонимен

преди 4 години

До 37 АнонименМоже да не успееш да го чуеш...

27

антисоросоид

преди 4 години

Уважавам ги защото са заклети антиседерастииантисоросоиди

26

Анонимен

преди 4 години

Нещо за кремълските фашисти няма ли да кажете?

25

Анонимен

преди 4 години

Фашизмът е римската идеология на триумф през античността възкресена от Мусолини .Реално фашизъм има само в главите на либералите .Това си е социализъм ,а социализмът е смъртния враг на корумпирания либерализъм и мафията.

24

Анонимен

преди 4 години

Другари глобалисти, да сте се коригирали, когато е трябвало. Преди да правите планове за ектерминация на белите хора, преди да изнасяте производствата при китайските сатрапи и разбойници, преди да пращате в затвора хора за изразяване на мнение, преди да цензурирате медиите, преди да отнемате свободата ни, преди да ни налагате комунизми, поднесени под формата на "либерализъм". Всичко помним. Все едно колко сте богоизбрани, не сте вечни.

23

Waffen SS

преди 4 години

Странни са неолиберално-демократични вопли на така наречените елити.Когато те използуват различни вербални похвати да приспиват или за отнемането на народите правото за достоен живот,то тогава манипулациите се смятат за креативен и позволен похват.Когато други започват да печелят преднина,то тогава те биват обвинявани в манипулации и се надават викове на паника и ужас,че настъпва края на неолиберализма

22

До Анонимен 29

преди 4 години

Глобалистите са комунисти. Това са бившите болшевики. Много погрешно се налага мнението че, либерализма е глобалистка идеология. Това не е вярно! В някои страни либералните партии са превзети отвътре. Освен това комунистите отвличат вниманието от себе си като лепят "либерализъм" до "глобализъм". Либерализмът е обратното на глобализъм, той е индивидуалистичен, в полза на частното, против идеи като "глобално затопляне", масови бежанци и т.н. той не колективна идеология като глобализма.

21

Анонимен

преди 4 години

Ами глобалистите взеха всичко на италианците - бъдещето им, държавата им, децата им, парите им. Затова Мусолини остана единственото италианско нещо, което разни богоизбрани не могат да им вземат. На италианците не им пука вече как ги наричате и в какво ги обвинявате. Това време да ги управлявате с шаблони свърши отдавна. Марксизмът ще умре съвсем скоро. Проблемът е как ще се възстановяваме - с война или без.

20

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да плюете времето на крадливите либерали глобалисти свършва. Време е за ред закон християнски и семейни ценности. Точка

19

Анонимен

преди 4 години

Най добрата система ще бъде когато социализма и расизма се хванат ръка в ръка. Тва ще е франкенщайн, но ще е добре за всички Европейци ;)