104

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 103 Кръгови движения и булеварди построени от БСП не пропадат , защото ги няма.По добре да не правиш нищо , за да няма в какво да те обвинят.Тава е веруюто на БСП.

103

Ставрю

преди 4 години

Гледаш табелите и карашшшш хахаха но и гледаш да не пропаднеш и да си носите надувсеми лодки.

102

Анонимен

преди 4 години

Типично по варненски,камък върху камък правилно немогат да поставят.

101

Наблюдател

преди 4 години

Баси, един булевард вече не можем да направим. Какво остана за АЕЦ.

100

Анонимен

преди 4 години

Нема такава държава в такава прекрасна страна. Тия които трябва отдавна да са линчувани от народа, днес огряват всички медии и чертаят още по светло бъдеще.

99

Анонимен

преди 4 години

Предлагам, ако нещо подобно се случи около офис на БСП, да извикаме НАТО!КЛИЕНТИТЕ/комунистите /СА НИ СКЪПИ

98

Варналиев

преди 4 години

Тия 110 млн. лева бяха такса спокойствие , които Б.Б. плати на трибуквената мафия във Варна. Те пък ги усвоиха чрез фирмите си ...строй. Резултатът е един некачествено проектиран и построен булевард над който направиха три тесни кръгови движения. Сред тях - шедьовърът Яйцето. Сега трафикът към центъра е още по-натоварен, а е въпрос на време хора да се удавят в булеварда, който е река след дъжд.

97

Анонимен

преди 4 години

По повод случката във Варна с булеварда написах една народна поговорка: "*** г-жа Петрова.." и допълних ,че истинските софиянци знаят продължението, а г-н Борисов и г-жа Фандъкова ,които вече се пишат такива , явно не я знаят и за това стават такива работи с булевардите.

96

Анонимен

преди 4 години

Мед ми капе,колкото повече приближава неделя,толкова по-бясно *** гномите на БСП. Дай Боже повече такива "катастрофални" новини,може пък доста "червени" сърца да не издържат на толкова "радост"!

95

Хъммм

преди 4 години

От фирмата са прави , издали са един завършен булевард, за което са си/им платили, ВИНАТА е на общинския архитект, който е трябвало да одобри проекта и не си е дал сметка , че терена има нужда от допълнителни укрепителни работи, за да не се стигне до това.

94

Не го пл.юйте

преди 4 години

Не пл.юйте по Бойко Борисов. Може и да има някои слабости, но той поддържа кражбите и корупцията на герберастите много стабилно и безотказно.

93

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо ново или страшно,затова в белите държави правят договори,поддръжка,неустойки и ако трябва отнемане на лиценз,на фирмата строител,ще започне да се строи качествено,когато започнат сурови глоби за фирмите

92

tvservis

преди 4 години

Трябва да му се смени името...

91

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да гледате в Интернет нещо подобно в Москва,ама десеторно по-мащабно,придружено с кал,вода и закъсали коли!Също ново строителство!Ала нямаше смелчаци да коментират Путин!Типично за представителите на червената ръжда, и там и тук е все една!

90

Анонимен

преди 4 години

Правилното е Извън Булеварда !? Булеварда, не се е срутил :) Интригантии

89

Анонимен

преди 4 години

От Бтв съобщиха за "пореден проблем с новия булевард".Гледах и що да видя...незаконни къщи на електората на Карадайъ, мръсния канал тече по баира към пътя.Ще се срине не, ами и до морето ще стигне. Прав беше Баце - това ще са малките "костинбродчета" - новинарски провокацийки, внушения и тезички! Но...още 2 дни търпение и светлото бъдеще ще огрее Йончева и Нинова!

88

Православен

преди 4 години

Бойко мутрата вчера го откри после се наводни и пропадна. Това е Герб , това е мафията. Те погребаха България!

87

Размисли....

преди 4 години

До ЗИНКОКакто са се окопали, и както ГИ подпират от ЕС и Кравария, нали се сещаш,че НИКОЙ няма да ги пипне и ТЕ за това си ги правят тези далаверки...Гьобелс се изказа пред цял свят,че НИКОЙ не може да му търси отговорност....за какво повече да говорим..Та и изборите, ако някой се заблуждава,че на тези и останалите избори ще има реални резултати, то явно не е от тази територия..На нас ни остава едната надежда, някой ден , някой да ни освободи и от това робство, ние сами сме неспособни.

86

IVANOV

преди 4 години

ЧЕСТИТО МАЗОХИСТИ.ХА ХА ХА

85

Анонимен

преди 4 години

"Това е градът-лична васална държава на една трибуквена групировка и традиционно марионетен кмет. Докато трите букви се подиграват с Варна, така ще е."Докато трите букви играят комбина с четирите букви, така ще е.