69

ivailo

преди 4 години

Хубаво е , че все повече хора не вярват в измишльотината "холокост."

68

Леле

преди 4 години

Като чета коментарите оставам с впечатление, че доста фашистки *** има в България ...

67

Анонимен

преди 4 години

3 милиона германце са оставени след края на войната да умрат като кучета заградени като животни в полета в северна германия. това са истинските конц лагери. стотици хиляди жени и деца умират от глад 2те първи години след войната. стотици хиляди са избити в полша и чехия. прочетете за моргентау.

66

Анонимен

преди 4 години

До БПФДни преди смъртта си Хитлер пророкува, че неизбежно комунизма ще стигне до националсоциалистическите идеи. Виждам че при много хора в този форум това вече е факт.

65

БПФ

преди 4 години

До БПФНо-о-о... на всеки, който се осмели да каже истината, нещо му се случва !!! Дори най-големият еврейски историк е брутално пребиван за назидание от "неизвестни нападатели" и накрая е УБИТ, защото отказва да стане част от колосалната измама "холокост" и упорито подкрепя истината !!! Да не говорим, че самата държава Израел е създадена от нацистка Германия - те са изпратили милион евреи в прародината им, заедно с цели кораби машини, строителни материали и т.н., за да могат да се устроят там

64

БПФ

преди 4 години

По официални данни от Международният червен кръст, загиналите в лагерите са около 400 000, от тях към 250 000 евpеи. Умрели са основно от болести (най-вече тиф) в началото и от глад в края на войната, когато и немските войници са изпоокапвали от глад.Разбира се, че е имало газови камери, но целта им е била съвсем различна: унищожаване на бълхи и въшки по телата и дрехите на лагерниците, именно за справяне с тифът. Иначе защо в камерите са пускали ИНСЕКТИЦИДЪТ Циклон Б, а не боен отровен газ?

63

Анонимен

преди 4 години

Числото 6000000 жертви е измислено от Иля Еренбург - съветски пропагандист и то преди края на втората световна. Познайте от какъв етнос е. През 90-те години в Канада един немец успя да намери техническа експертиза и да покаже, че не е могло да има такива убийства и газови камери. Пробите за хим анализ са измъкнати от Полша. След като спечелва дело, полските власти се принуждават да сменят табелите в Аушвиц с коригираните числа на загинали. Четете за Ernst Zundel.

62

Анонимен

преди 4 години

Я малко да се замислим, уважаеми ранобудни българи. Сега поне е сутрин и всички сме трезви. Колко българи са убити от германци и защо изобщо трябва да се подаваме на фалшифицирана история и омраза към германците? Колко българия умряха заради ислям и комунистически юдаизъм? Колко българи в България, колко българи в Украйна... И тогава ще си отговорите на въпроса на кого дължите уважение, а на кого шут в наглото четирибуквие.

61

Анонимен

преди 4 години

АзГ трябва да преминат курс по денацификация. След края на войната повечето германци които не са сърбали попарата на Хитлер са отричали като лъжа концлагерите и масовите убийства в тях. Това е принудило американците да проведат анкета с всичи членове и симпатизанти на нацистката партия а след това са ги задължавали да гледат филми за концлагерите и да разравят масови гробове за да препогребват жертвите на Хитлер. Явно че с такива кухи глави като АзГ трябва така да се постъпва.

60

Анонимен

преди 4 години

А защо не копира Темата ''Три измислени проблема с които се занимава България''от сайта на Дойче веле , тва по интерсно за хората живеещи в България

59

Анонимен

преди 4 години

Има една много добра книга, която може да намерите в интернет. Казва се "200 години заедно" ("Двести лев вместе") на Солженицин. Книга, която едва ли ще продават в Германия. В нея е обяснено кой точно прави комунистическата революция в Русия като метод за унищожаване на христиняското бяло население. Интересна е етническата принадлежност на НКВД агентите в Украйна. Може да прочетете за нея в книгата. За избитите от този етнос - нито дума. Те са винаги прави, дори когато са убийци!

58

Анонимен

преди 4 години

За отричането на Голодомора, даже дават награди. Пък за т.нар. Холокост, не важат никакви свобода на словото, свобода на мнението, свобода на доказалтествата даже. Затова и хората им е писнало да слушат за него. Защото е още един метод за потискане и унищожаване на белите хора. Метод, който е базиран не на доказателства, а на наложена "истина". Да попаднеш в затвора, защото изразяваш мнение означава само, че си бананова република, управлявана от гърбоноси.

57

gg

преди 4 години

Абсолютно вярно. Днешните германци ги е срам да кажат, че се гордеят с произхода си.

56

закален антисемит

преди 4 години

"Холокостът" е най-голямата измама на последните 100 години. Това го казвам като човек, който е отделил значително време да ги проучи тия работи през последните 40 години. Обаче ще е добре да си зададем въпроса, защо евреите са прогонени 94 пъти от 86 държави и градове/държави от година 250 след рождение Христово до ден днешен. Да не отидем по-назад в историята. Например колапсът на древната египетстка цивилизиация е дело на евреите. Това го пише дори в Стария Завет! ***!!

55

От цирка

преди 4 години

Така прекараха германците, тези юди, че е трудно човек да повярва. Избити над 6 мил., и им плащат, а за руснаците-избити над 22 мил, и среден пръст! Завладяха насилствено чужда земя, основаха си своя страна, че даже накараха светът да повярва в една лъжа!

54

ss

преди 4 години

Най ми е кеф, че юдите не се усетиха, когато А Х духна под носа им, и после си живя дълги години на спокойствие в Южна Америка!

53

Стамат

преди 4 години

Всичко е поредната юдейска измислица.През 1945 г. сатаната завладя и Германия...

52

Анонимен

преди 4 години

НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ГЕРМАНЦИТЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ НА НАС БЪЛГАРИТЕ СЧИТАТ НИ ЗА РУСНАЦИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ СМЕНЯ ИМЕТО С ПРИЯТЕЛСКО КАТО БЕЙХАН МАХМУД САЛИМ ЗА 10 ГОДИНИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ГИ РАЗБЕРЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ

51

Анонимен

преди 4 години

След победата над Германия победителите са измислили доста приказки за лошите германци и страдащите евреи .

50

Сандо

преди 4 години

пълното кремиране в днешно време трае около 45 минути и е на газ. тогава на всяка една композиция евреи е трябвало да докарват по 10 такива с въглища за кремирането - трудна работа по време на война да се отделя толкова материал за горене на евреиелементарна математика