8

Анонимен

преди 5 години

За тия болни мозъци няма лечение! През комунизма се криеха! А в сегашния свят на комуникации и глобализъм .се развихриха всякак! И тъй като са живи същества.Само затвора ще ги ограничи за известно време.А после пак ще са сред нас за съжаление! -:( Това е положението както и да го погледнем!

7

Ако можеше…

преди 5 години

Ако просто имаше как, нямаше да обявявам нищо публично.Просто без приказки, тихичко, с верни и дискретни помощници, щях издиря всички тези мизерници, да ги изловя и да ги нагостя подобаващо.Не, няма да бъдат убити или да отидат в затвора.

6

До велосиПЕДО

преди 5 години

Австралия от десетилетия се заселва с мигранти от Далечния и Средния Изток. Бялата емиграция е много по-малко. Китайци, индонезийци, араби, индийци, тайландци - това са новите австралийци. Всичко благодарение на Работническата Партия (червените) с техните леви мултикултурални напъни. Техните няколко правителства подред отвориха тази вълна. Те узакониха гей-браковете и затварят електростанциите, заради "глобалното затопляне". Добре че, на последните избори тази неделя загубиха "изненадващ0" (позорно)!

5

велосиПЕДО

преди 5 години

Не може да бъде! От САЩ и Австралия ли? *** как там ще има педофили, бе? Вие чувате ли се?! Тия райони на времето са били заселвани само с инженери, учени и лекари от Англия. НЯма как потомците на такива "издигнати" люде да бъдат педофили.Виж да избият почти на 100% местното население си е в реда на нещата, *** чак пък педофили.......

4

Врачанин

преди 5 години

Споко както е тръгнало , скоро еврогейците ще легализират и педофилията

3

n

преди 5 години

Педофилията е билест и се лекува единственио и само със стерилизация. Незнам защо тия *** са пазени от закона а децата жертви не. Е после щели да ги съдят , не преди , това за доказана педофияли стерилизация и Голак.

2

Анонимен

преди 5 години

А Папата пак ли се измъкна?

1

Еми

преди 5 години

западни ценностни системи!