113

Анонимен

преди 4 години

С номер 18 срещу мафията ГРОБ...

112

шматка

преди 4 години

БСП като гризне пак дръвцето *** дали ще подаде оставка:)))

111

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за БСП...Президента е с нас...С ГРОБ са мутрите и ромите...

110

Анонимен

преди 4 години

Какво значи думата "резултира"?

109

Отто фон Щайблер

преди 4 години

До издухания под 112Наистина *** не са "цвете за мирисане", но за сега те са единственатамощна партия която може РЕАЛНО да катурне <шайката на Пожарникаря> от тяхното 10 годишно царуване !За това трябва да се гласува отново / с отващение / за бесепарите !А до няколко години докато се срути тази измамна организация ЕС и крайните национал-социалистически движения вземат връх в Европа,тогава ще се разправим и с червените *** . . .ЗАВИНАГИ и ОКОНЧАТЕЛНО !

108

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

107

Курнелия крепи Бойко

преди 4 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

106

Българин

преди 4 години

А червен Кольо какво се мота и не даде 15% преднина на БСП ? Коле къде си на корта ли си хайде че Нинова ще ти дръпне килимчето !

105

До 112

преди 4 години

Точно така! Против червената, крадлива и противна шайка от милионери и корумпирани приватизатори.

104

Анонимен

преди 4 години

На 26-ти гласуваме за ШАЙКАТА или против нея. Друг избор няма.

103

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВъзможно е, даже ГЕРБ да бият с 4-5%.Знаем как Цецо прави избори, нали? При по-ниска активност ще ги стъкмят. С Цецка не успяха, защото разликата беше много голяма.

102

ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ

преди 4 години

Ще гласувам за пръв път в живота си за БСП само и само да се маха шайката на Бойко.

101

Анонимен

преди 4 години

Абе я кажете остана ли поне един от министрите на Баце, дето да не е клиент на прокуратурата?!

100

Анонимен

преди 4 години

Никога повече имотната мафия ГЕРБ във властта!Що народ остана без законно закупени жилища, понеже Суджука даде заповед на заптиетата в НАП да гонят до дупка всеки длъжник, дори и ако си продаде жилището на нищо неподозиращ коректен купувач. И щото гербаджиите решили, че трябват да дерат по 5 кожи.Ушев Цецо с 10-те мезонета и Боко Суджука с метресата си от Сибанкя никой не ги закача.

99

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване и унищожение на българския народ! Трябва да бъдат пометени на 26ти!

98

sofeto

преди 4 години

След като един народ е толкова *** да избира бандити, корумпирани, мошеници, крадци, неписмени, предатели. Тогава този народ не е жертва а съучастник в престъпление!

97

Край

преди 4 години

Как само ви подгряват да идете да им пуснете бюлетинки в други ден. Не се занимавайте с глупости - идете за риба/гъби, зоологическа градина или ...само не участвайте във фарса.

96

Anonimen

преди 4 години

24.5%(гроб)+25.7%(бсп)+13.2%(дпс)=63.4% или две трети от българите не стават за нищо, освен да търкат лотарийни билети и да са рая.

95

паметлив

преди 4 години

Комунизъм , колективизация , обезличаване на селата , антихристи , празни магазини , мизерия и *** ! Аз не искам това !

94

Афис - Мафис

преди 4 години

Тези шар.латани трябва да се забранят със закон! Навремето са смятали "ясновидките" за вещици и са ги горили на клади, а днешните социолози са по долни от ясновидците! Не може да си смучат пръстите и да показват резултати! Да се премахнат тези шарл.атани!