90

Емигранта

преди 4 години

Тук всички които коментирате, сте издимяли абсолютно, абе ей,ВИЕ знаете ли изобщо за какво ще гласувате в неделя, това не са парламентарни избори, а вот за европарламент, един повече, един по малко все е тая, нали и едните и другите ще си вкарат хората там, да цоцат дебелите заплати, а вие тук овцете точете зъби кой ще сваляте и кой ще качвате, ха,хааааа, голяма простотия!!!

89

Глас

преди 4 години

Номер 11 Иванчева

88

Анонимен

преди 4 години

Интересно какви са БСП щом едно '' недоразумение '' ги бие на всички избори ...

87

анонимен

преди 4 години

Евро-депутати? ?????? Ще изпратим там едни безделници които ще взимат по 30000 хил.eur на месец, ще ползват всички привилегии, ще си уредят дечицата и внучетата в престижни университети и по-цял ден ще мислят за далаверки но не и за нас българите!!!!!!

86

Ха ха

преди 4 години

Престъпниците са си 17, независимо дали ги наказваш

85

Анонимен

преди 4 години

Пускайте празен глас (наказателен) това заслужават - за по-малко престъпници в Европарламента

84

човек

преди 4 години

На 27 искам да си върна вярата в Родината и хората - мощна победа за БСП. И не толкова заради самото БСП а за да заличим недоразумението Герб завинаги!

83

Анонимен

преди 4 години

До Симеон ВМРО ли ? Джамбазки за Конвенцията ???? Защо ВМРО ,подкрепи ГЕРБ-БКП за фалшифицирането на историята ни с ,,владичество ,мирно съжителство,цензуриравето на Ботев ,Вазов, Раковски , защо признаха ,,Македонски язик ,,.Защо увеличиха в пъти помощите за ц.г.аните ? Агент Иван и ВМРО- ренегати !

82

Анонимен

преди 4 години

До Симеон И за Истамбулската конвенция и еднополовите бракове ,нали ? Джамбазки мисли за това !

81

Анонимен

преди 4 години

До *** А гледаш ли Фукушима ?

80

ЧЕРВЕН ГЕРБЕР

преди 4 години

До знам А Големият Лъжец ,140 кг .осъден от български съд ? Сирака ,израстнал в немотия ?

79

Анонимен

преди 4 години

Същият сценарии , като предишните избори ! Барем запетайките да бяхя поразменили ?

78

Анонимен

преди 4 години

До *** Ку ку

77

питанка

преди 4 години

За Гинес сме!Осъден ли е премиер на някоя държава за лъжа и той да се прави на света вода ненапита? А в България е факт!

76

Неувяхващи слова

преди 4 години

Хора, обичам ви, бдете! - Юлиус Фучик Това са последние му, думи написани преди 76години, продължаващи да ни тревожат с посланието, което нямаме право да забравим!

75

Боклук

преди 4 години

Е сега ще гласувам вече за БСП и цялата фамилия. Заради тъпите ***

74

Анонимен

преди 4 години

време е да изметем недоразуменията мухобоико и останалата 240 на брои

73

поп Харитон

преди 4 години

До СимеонМомче, теб явно хора като джендъра Джамбазки със собствен апартамент в "столицата на разврата" ПАРИЖ са ти промили пилешкия мозък или самия ти си облагодетелствуван от схемите с кражбите и търговията с българско гражданство правени от Каракачанката, щом така нагло си седнал да ни агитираш в полза на тази безродна *** . . .

72

майор Саздов

преди 4 години

До НелиАз също гледам сериала по Интернет "Чернобил" /американска продукция, явно създадена с финансовата помощ на ЦРУ/, в която явно се правят пошли опити за дискредитиране на социализма, за да могат подобни "*** шарани" като теб /родени след 1989 година/ да гласуват в неделя заамериканските *** в редиците на тези майкопродавци от ГРОБ . . .

71

Нели

преди 4 години

ЕйХора, става въпрос наистина за съдбата на нашите деца! Нима бихте гласували за партия, която е наследник, изпълнител и палач на милиони хора!? Комунистите са избили цвета на света! Защо не гледате Чернобил"!