40

Snorky

преди 4 години

До TotenkopfПо изказа ми приличаш на овчар или козар обилно ял чесън.

39

Мъж

преди 4 години

До Анонимен 33:Да,абсолютно правилно!Защо мъже не се опитват да стават гинеколожки,медецински сестри,детски учителки и други такива определено женски професии и занимания????

38

Стамат

преди 4 години

Ибаф шампионката. Никаква шампионка не е!

37

Анонимен

преди 4 години

дано пребори демоните си и се изправи на крака бързо, най добри пожелания!

36

22

преди 4 години

гледах интервю с треньора- опита се да замете все едно не е голяма работа. ТАКА, той няма как на 100 % да знае какво ѝ е в главата, но трябва да им се оказва периодична помощ (консултации със спортен психолог). Повечето от коментиращите са с мислене от 1890 та година. Няма мъжки/женски спорт. Все повече хора имат психологически проблеми, на които трябва да се обръща специално внимание. Нито са анаболи, нито са '***". Депресията или всякакви други псих. проблеми са сериозни.

35

Мозъчен Лекар

преди 4 години

мъжки гормони не прощава

34

Не спирам да се

преди 4 години

До Vчудя на тъпоумието Българско !са 30-те годни "демокрация" колко пъти се изредиха и ГЕРБ и БСП и СДС и т.н. Цар да управляват -нещо да се промени !?защо си мислиш че сега когато се смени евреина Борисов с еврейката Нинова нещо ще се промени !?някой от тези политици да ти е обещавал да направи нещо за теб или за България !?

33

V

преди 4 години

Сестри Стоеви по багминтон не щат да се състезават за България .А в борбата се самоубиват .НИКОЙ НЕ ИСКА ДА РАБОТИ В ГЕРБЕРАСКА БЪЛГАРИ .ЩО ТАКА ??? Всезнайкото от Банкя няма ли да обясни що никой не иска да живее в неговата държава ??? Тоя погреба България

32

Така е

преди 4 години

До Анонименджендърството не е просто перверзия, това е психическо и хормонално разтройство също това момиче трябва да се лекува

31

Анонимен

преди 4 години

Ами то анаболните стероиди не прощават!!!!Физически постепено жената се превръща в мъж, променя се психиката, възприятието, общуването, реагирането...Борба, щанги, бокс..., това не са женски спортове.Аман от криворазбрана еманципация!!!!!!

30

Totenkopf

преди 4 години

Дано причината да не е некой *** селянин чесън, който е спечелил сърцето и, а и се е подиграл. *** миризливи селяни, стойте възможно по далеч, от нас. Овчари смотани, пасете си овцете и гъските.

29

Анонимен

преди 4 години

хубаво момиче, дано се оправи и справи! Стискам ти палци Биляна

28

Анонимен

преди 4 години

Клета майка България и нейните чеда!

27

.

преди 4 години

Депресия, причинена от внезапно прекъсване приема на анаболни стероиди?

26

Стратег

преди 4 години

До 65Смит, не се репликирай по много пъти, психологът на республиката е Бойко. Аз не смятам, яе психологът ще помогне. Единственото правилно решение за психологията е премахването на Бойко Методиев Борисов от политиката. Тогава и психолозите ще станат излишни! Излишни! Правилното и истинно управление създава перпсективи и Бъдеще и тогава, вече наистина, ако говорим за психични проблеми, то те ще са от личен характер и ще се броят на пръстите на ръцете!

25

Стратег

преди 4 години

Защото нема фючър;))) Управлява Бойко Методиев Борисов и Бъдеще на хоризонта не просветва.Човек губи вяра и животът губи смисъл. Дори 5 златни медала, да е спечелила, Бойко ги е проиграл като управление. Прославила е България да, но към настоящият момент, България е Бойко!

24

ПроСоТо

преди 4 години

някои Хора с Душа не издържат на НЕЧОВЕШКАТА "динамика" на живота....Имат две възможности..впрочем,три:-Или да преминат на антидепресанти и дрога,или да си прережат вените,или нищо не правейки,тихо да се побъркат...Съвременната МЕЛАЧКА,в която ..поне за мен не е ясно как се набута човека,го лишава от ВСИЧКО ЧОВЕШКО.Има хора,на които ако им отнемеш човешкото,губят интерес към живота....мда...

23

Анонимен

преди 4 години

До ГоранСпоред мен не безперспектива, а безсмислие. Тя е била трикратен шампион, защо да няма перспектива. Освен това на 21 години човек по-конкретно жена по има перспектива отколкото на 47 примерно.

22

Горан

преди 4 години

До Аз, 21:Треньора, треньора не си е свършил работата! Имало е признаци, които той не е забелязал! За да си добър треньор, трябва да си добър психолог, и мотиватор, какъвто очевидно той не е! Още повече, че бидейки треньор, той е персонално отговорен за тези, които тренира!

21

Горан

преди 4 години

Изглежда момичето е видяло тотална загуба на перспектива, и съчетано със загубата на майка и е повече от достатъчен мотив да постъпи по този начин! Очевидно е била в дълбока депресия, но никой не и е обръщал внимание, което в нашата родина си е желязна практика! Депресията е много тежко състояние, и не бива да се подминава без да му се обръща внимание! Но в България депресията я наричат лигавщина! Какви циници сме само!