16

не може да бъде!

преди 4 години

Струва ме се,че вече възникна много по-голям проблем от оставката на двамата политици от АПС и правителството на Австрия.Вече се разбра,че видеото показва,че двамата политици водят разговор,от който биха могли да последват корупционни действия.Това е главното,останалото е пиянска история,въпрос на морал!?Но корупционни действия не са последвали и сега следва въпросът-кой така подслушва ,при това не 1 или 2 пъти!? Известно,че е подслушвана и Меркел,а бяхме свидетели и на други подобни постановки

15

постановка

преди 4 години

Записът е с двегодишна давност и е направен три месеца преди изборите през 2017 г.Тогава Щрахе не е работил в държавната администрация.Самите издания казват,че не са автори на въпросното видео.Тогава излиза,че те или са го поръчали,или са им го изпратили с конкретна цел,която те изпълняват след като го публикуват,дори без да имат потвърждение за автентичността на материала.До известна степен то напомня задосието Тръмпна агента от МИ-6,Стил за руската намеса в президентските избори на САЩ.

14

Анонимен

преди 4 години

Чичото на племенницата,който казват е олигарх,но не от първите казал,че не познава тая/такава плоеменница с таквоз име и естествено с туй лице,а освен това пък от австрийски телеканали казали,че тоз запис им бил предлаган за разглеждане още преди 2 год,но изглежда предлагащият го изтеглил понеже не се договорили или не бил актуален,а че лице не/присъствало на втора среща е възможно да се отрази в материала или стъкмили стаи с мебели да са уж различни,но канапета същи и под ъгъл снимки до темето.

13

Анонимен

преди 4 години

Това е равносилно на държавна измяна.Предателя Тошо пък предлагаше цялата държава на тепсия на руския Гулаг и си отиде от този свят без да разбере, че това е държавна измяна, за което наказанието в цял Свят е разстрел.А русофилите-предатели му направиха паметник и неговата съратнчка Нинова му носи венци и цветя !

12

гфдб

преди 4 години

това си е разработка на служби ! а тези които са го поръ4али да не би да са бистри като планински извор??и сега си помислете с какво се занимават службите по света!и за какво им плащат данъкоплатците- да правят компромати ?? а нашите с нашите пари??

11

Анонимен

преди 4 години

Каква клопка бе господинчо? Ти си изля подлата душица пред целия свят а сега като разбра че повече няма да получиш и една рубла започна да говориш за клопка.

10

Анонимен

преди 4 години

Всеки който се постави в услуга на Путин заслужава презрението и проклятието на народа.

9

Анонимен

преди 4 години

Щрахе, льо Пен, льо Нинова, льо Йончева, лольо Сидеров,...кремълски метреси, готови да продадат майка си и баща си за власт и пари !

8

Анонимен

преди 4 години

Виена винаги е била убежище за червени мафиоти с окрадени пари! По паметливите се сещаме къде избяга Огнян Дойнов, член на Политбюро на БКП и министър в разни министерства. В България остана Луканов, набеден за голем червен далавераджия, а всъщност боса на червената мафия беше във Виена.

7

Анонимен

преди 4 години

То се знае, че руснаците купуват чужди политици, а доказването се оказва много проста работа. В България също може да се направи видеокапан на наште русофилiстици , но тук няма толкова смели и независими адвокати и журналисти.

6

ай сиктир

преди 4 години

Може и да е клопка, но не е трябвало да се заиграва с тях и веднага да им посочи врата и сега нямаше да има проблеми.

5

Анонимен

преди 4 години

Това е 100% долно дело на Сорос и ЦРУ. Найдолните снтичовешки създания в света. Ликвидирай со р ос о ид агент на цру , соаси света от едно зло

4

1234

преди 4 години

Естествено че цру и юдеите удрят тези които са срешу статуквото, а енп и шайката са герои! Докато има израел европа е поробена

3

Хм!

преди 4 години

До 2Абе не знам дали "задокеански организации" стоят зад скандала, но на мен много повече ми прилича организацията да е предуралска.

2

Българина

преди 4 години

А тук справедливостта възтаржествува, след Ало Ваньо три трупа, след Ало Банов сватба, след апартамент гейт оставката е вид индулгенция, а герб отново са водеща политическа сила! Бългаина е мафиот по душа и се кефи на шайката. За това му пожелавам да мре от болести, да емигрира а пенсионерите да ядат от кофите за ***. Матриала си заслужава всяко нещастие на тази земя!

1

Анонимен

преди 4 години

Естествено,че е поръчка.В същото време пък в Швеция водачът на тяхната антиимигрантска партия пък го замесиха в секс скандал.Това не са случайности.Разни задокеански организации май са се активизирали...