31

хаха

преди 4 години

Как бе Бичо, я виж какво приказва агенциика Медиана. Три дена преди изборите вие сте водили отново. Ама много набързо "обърнахте" нещата при тия вашите скандали и злоупотреби Бичо ама на...пак ви слагат начело. А ти ми се плещиш тука за лесното губене и трудното печелене. Ама то от индивиди като теб и Гърневски какво друго да се очаква.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако това за доверието беше вярно,то към ГЕРБ нямаше да има НИКАКАВО ДОВЕРИЕ.Но явно в държавата е пълно с хора,които имат файда от ГЕРБ и с други мнооооого заблудени.

29

МИТЕВ

преди 4 години

До стига ви: НАИСТИНА СТИГА ТАКЪВ РЕЖИМ И ДАЙТЕ НА 26 МАЙ ДА ИМ УДАРИМ ПАК ЕДИН СТРАХОТЕН ШУТ И ДА ОТИВАТ ПАК НА СМЕТИЩЕТО. КАЗВАМ ПАК ,ЗАЩОТО СДС И ГЕРБ СА ЕДНА МАФИЯ И СА ЕДНО ЦЯЛО-САМИ ГО ПОКАЗАХА ,КАТО СЛОЖИХА В ЛИСТИТЕ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ РАЗБОЙНИК И ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ. ЗНАЕТЕ ГО КОЙ Е.

28

МЕЧО

преди 4 години

До Анонимен: ИСКАШ ДА КАЖЕШ ,ЧЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО И ШАЙКАТА МУ. ТАКА РАЗБИРАМ .

27

Ади сега

преди 4 години

ГЕРБ може да спечели доверието като започне с независима прокуратура - да си махне слугинските назначения и да почне проверка на собствените си депутати,министри, кметове, роднини, брадчеди, тъщи, строителни фирми и др.После съд, затвор и отнемане на имуществото.Толкова е просто, а с оставки е погалване с перце, бравоо, добро момче, че крадна няколко милиона, дай ***, целувай кунка, петичка.Иначе, не частни асансьори и минерални басейни, ами водопади си построите в мезонетите - например!

26

Длко бг

преди 4 години

Ограбиха Булгария и птодължават да гласуват за едни и същи

25

Анонимен

преди 4 години

Нищожно, продажно човече.

24

Даскала

преди 4 години

Ако тоя Биков си мисли , че Борисов с обиколките си и рязане на ленти на турски фабрики ще се спаси от шамара на народа жестоко се лъже!Ако с натъкмените социологически проучвания подготвят основите на мащабна фалшификации пак се лъжат - няма да им стигнат напечатаните бюлетини толкова голям ще е протестния вот !Нищо не е забравено и няма да бъде простено !Това ГЕРБ е партията на проклятието ....от с. Бисер , до Хитрино , до Своге , .....безкрайни и скъпи щети!

23

Анонимен

преди 4 години

Лентяй-човек,който реже ленти.

22

Доверие?

преди 4 години

Кой има доверие в тези престъпници? Цацаратурата даже сама мислеше да проверява офшорките, като си мислеха, че от БСП ще покажат откраднатите милиарди и да ги изкарат на яве. Гузен не гонен бяга.

21

Томка Кравова

преди 4 години

Прав си,Биков!

20

Анонимен

преди 4 години

Организирана престъпна група ГЕПИ

19

недоверие

преди 4 години

Значи трябва да са наясно,че са го изгубили безвръзватно.

18

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА

17

Смотаняци!

преди 4 години

Затова ли толкова агитират да ходим да гласуваме, даже и да пуснем невалидна бюлетина, пак ще си вземат пари от гласа ни!? ***.оти, затова изобщо няма да гласувам! Тези тарикати само тоягата може да ги прогони, не гласуването!

16

Анонимен

преди 4 години

Скапаняците герберунгелски нещо пак надигат нагло глави. Всяко чудо НЕ е за три дни. Пинокио с неговите рекламни обиколки за наша сметка не променя нищо на тема далавери, кражби и тотална герберска корупция и некадърност.

15

ай сиктир

преди 4 години

Такъв ветропоказател като тоя да говори за доверие ха-ха.

14

Анонимен

преди 4 години

***,добро утро !Три дни до разгрома !Поръчвайте на Аерофлот и изчезвайте !С.Корея,Куба,Лаос,Русия,Виетнам ви чакат...Държави за живот-мечта !

13

Липсва ни

преди 4 години

Къде е Радев ? Нещо го скриха, вече два дни няма статии за него и започва да ни липсва с празните си приказки назидателен тон .

12

Ани

преди 4 години

Просто трябва законност. Ако всички, включително политиците знаят че не могат да избегнат закона, просто ще се съсредоточат върху работата си и ще се въздържат от незаконни действия. Така и правораздавателните органи ще работят по-лесно, закото ще имат по-малко неща за разследване.Така социалистите, при условие че не могат да вилнеят, ще загубят почва.