23

АНОНИМЕН 2

преди 4 години

Китай е най големият световен производител на редки метали и техният основен доставчил в САЩ. Страната задоволява 80% от основното търсене на тази суровина. Така че тъпите американци може да го закъсат с производството си на техника и на други стоки

22

Do 24

преди 4 години

Най-големият "крадец" на ресурси в този момент е Китай! Не САЩ, не ЕС, а КИТАЙ! Въпреки китайско-руската пропаганда. Взеха си за без пари най-голямото пристанище на Шри-Ланка след забавяне на плащането по дълг, даден им пак от Китай за да си платят инфраструктура построена пак от Китай. Тази схема работи по целия свят. Това в което обвиняват САЩ, износ на глобализъм, го правят самите те! На първо място по износ на дървесина са, изсичайки Сибир. Пощи, търговски вериги, политици, земеделски земи... лапат всичко и не пускат! Хюауей също е по открадната технология.

21

До 24 ХА-ХА-ХА-ХАААА

преди 4 години

Така е защото и Турция и Китай гледат на първо място търговията и пари да се въртят а САЩ мислят как само да откраднат от някоя държава ресурсите и през война

20

Анонимен

преди 4 години

До като Европа слуша САЩ винаги ще е губещив

19

Анонимен

преди 4 години

Тръмп играе. Той е много умен, независимо какво говорят за него: протаква сагата с Китай, въобще не бърза, за него най-важното е да подпира маркета да не се срине изведнъж от споразумението, нещо което води до други усложнения за американската икономика. Тои ще се разбере с Китай когато му дойде времето. А то няма да е скоро. Междувременно допълнителните данъци които наложи върху китайските стоки вървят. Протакване от 2 години поне.Колкото до Русия тя не е фактор, какво да си говори с Путин. Тя е провинция на Китай.

18

Анонимен

преди 4 години

Ще стане страшно за краварника и помощните му стопанства в европа

17

Ха ха ха!

преди 4 години

По цял свят е пълно с "анализатори" на китайска заплата! Те имат толкова МНОГО пари че, си купуват цели партии медии бизнеси мини... Чета как някой твърди че, хубавата българска поговорка "Двама се бият, третият печели" не била вярна. Ха ха ха!

16

Проблем

преди 4 години

Принцовете на вселената отдавна ви гледат глупостите. И им писна ...

15

365 дни ...

преди 4 години

До пристигането на фанатичен ад ...

14

Stilgar

преди 4 години

Помислете много добре върху написаното ...

13

Stilgar

преди 4 години

Атрейдите решиха, че Корино са надвишили всички правомощия дадени на някого изобщо и че династията Корино трябва да бъде наказана заради отвличането на аракиински стар вестител. След година атрейдите пратиха невидимите си легиони и превърнаха Салуса Секундос във воден ад. Всяка кражба бе наказвана по законите на пустинята. Жестоко платиха Корино за безразсъдството и печелбарството си. Камък върху камък не остана на Секундос, защото те отказаха да предадат Шадам и да върнат на Аракис неговото.

12

Ха-ха

преди 4 години

Слугите винаги страдат заради господарите си.Щом в ЕС искат да са слуги на САЩ-така ще е.

11

Анонимен

преди 4 години

ЕС може да спечели. Ако и поиска преференции за търговията с Китай... И САЩ отпада изцяло от икономиката на света. Обаче няма да стане, понеже масово ще се случат комунистически революции в Европа и за тях ще бъдат обвинени, естествено Русия и Китай... ;)

10

Факт

преди 4 години

До АнонименВсъщност Обама пропусна да спре Китай,като смяташе,че с номерата на Со*рос ще бъде препънат.Е въобще не им се получи.Сега Тръмп опитва да направи нещо,но моментът е отминал,САЩ вече нямат оная сила.Впрочем,щеше да е много забавно,ако Хилърито беше президент-тогава сгромолясването на САЩ щеше да е феноменално.

9

Паметлив

преди 4 години

До ДзинпинРусия предложи съюз на САЩ и ЕС много отдавна,но това високомерно бе отхвърлено!САЩ решиха,че сами ще се справят с Китай,стига преди това да смачкат Русия!Обаче 5 години вече войната с Русия буксува,а и тя самата е по-близка от всякога с Китай.Едва ли Русия вече ще мине в американския лагер,каквото и да и предложат!По-скоро ще се бори за Нов световен ред,без еднолична доминация.Т.е. нова Ялта.А можеше да се създаде съюз на белите държави+ Русия-непобедима формация....

8

бай ганю

преди 4 години

to be continued...нооо ние имаме бойко който е всемогъщ и ще ни предпази от рецесия

7

Анонимен

преди 4 години

Дали комунистите от Китай демократично ще го засмучат чичо Самовския...

6

(^-^)

преди 4 години

Ще доведе до едно голямо нищо..

5

Анонимен

преди 4 години

Америка е уплашена от Китай и това е реакцията и - първична и неконтролируема, като празидента и.

4

Saki

преди 4 години

Според мен зад всяко голямо нещо, се крие друга по малка цел. За пред света и народа на САЩ, Тръмп се бори финансово с Китай,но може би целта му е само, да удари по свой американски конкурент, на който иска да вземе бизнеса.Кои са тези 900 фирми и кой от собствениците им е враг на Тръмп.?