15

Патреот

преди 4 години

Какви са тия гадни капиталистически продукции бе хора? Гледайте българското! Садби нъ кръстопът или София Ден и нощ! Аман от чуждопоклонници!

14

Анонимен

преди 4 години

Нощния Крал трябваше да избие цялата жива ***, да превърне всички в зомбита и да се възцари истинска свобода, равенство и братство, с две думи, зрял социализъм без нито едно недоволно зомби!

13

Иванчо от приказките

преди 4 години

Казано с две думи - Тоя край, не е край . Ще има ОЩЕ ...и ОЩЕ... и ОЩЕ . Нови книги ... мини сериалчета ... филмова версия ... солови истории ... Феновете трябва да се издоят до сухо от кинтите им . както се случва с други подобни саги като "Междузвездни войни" .... X Men... Карибски пирати... Бързи ияростни... ...докато на феновете не им се доповръща от "любими герои" .

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Някой да те кара насила? И аз в началото подцених това фентази. Ами качествено шоу за понеделник вечер. Увлекателно разказана история. Нямаше захаросани или очернени герои. Всичко изглеждаше като истинско. И анимацията и декорите. Е, без последния сезон. Края си бе напълно закономерен. Виж изучаването на валерийски или каквито бяха там изкуствени езици не ми се вижда разумно.

11

Блах

преди 4 години

Пълнете му касичката още на тая перверзна гад.. пффффффф

10

Анонимен

преди 4 години

Машината за пари продължава да върви на пълни обороти. Промитите мозъци на феновете едва ли си дават сметка, че ДРРМ, сценаристи, продуценти действат в абсолютен синхрон; че идеята на целият този тръст, наречен GOT е да се подхрани болният им интерес към книгата, която щяла свърши малко по-така, затова пък ще струва и малко-много повече. А след като ги обрулят и напълнят торбите с пари може да избацат и един пълнометражен филм на мястото на 8-ми сезон, от киносалоните ще спечелят още милиони.

9

ИЗВЪН СЦЕНАРИЯ

преди 4 години

Дай на плебса такита глупости, и му гледай сеира.

8

Анонимен

преди 4 години

Иска да каже, че са имали 8 часа екранно време, за да разкажат нещо, което той ще разкаже на 3000 страници. А не че са написали сценария за 8 часа (което е напълно несериозно). Че е хитрец, хитрец е. Но аз лично мисля, че сценаристите са се правили максимално добре. Предполагам, че като са се захващали са си мислели, че до 7ми сезон ще излязат и другите книги. Да ама не. Наложило им се е сами да завършват. Е, направиха го. Добре, зле,това е техният сценарий и е супер незряло да се пускат петиции

7

Анонимен

преди 4 години

Прецакаха ли ви.. ей това е чувството в света на ДРРМ! Книгата ако е само фантазията на автора да умра. ПИсана е от живо макиавелче. Ще има прееби другарче, дърпане на килимчета и смях като се прибере вкъщи.. света на ДРРМ.

6

Анонимен

преди 4 години

8 часа за сценарий на цял сезон?! Тия наистина са решили да гепят парите и да си бият шута... А си мислех, че такива мизерници имало само по Балканите. Е, явно и в ХБО работят подобни псевдо-кинаджии..

5

Анонимен

преди 4 години

До ЛегендатаАбе найвно е да се мисли , че Мартин ще надхитри евреите дето държат киното , ама щом ти харесва да вярваш в това ....

4

Йосарян

преди 4 години

Мартин се оказа страшен хитрец. Забави последните книги максимално и нахендри сценаристите на сериала на пачи яйца. Сега ще пусне различна история триумфално и феновете ще се избият да купуват книгите.

3

Анонимен

преди 4 години

Книгите му имат точно нулева литературна стойност. Както е тръгнало като нищо ще се окажат в българските училища.

2

Анонимен

преди 4 години

Един ден очаквам неговите книги да се изучават в бг училищата.

1

Легендата

преди 4 години

Този се оказа голям мошеник. Нарочно бави последните книги, а междувременно има куп други проекти в същата вселена, включително три сериала по HBO, два вече издадени странични романа и още два обявени. Сто процента е баламасол баламурниците Дан и Дейв на прословутата вечеря и ги е вкарал в небрано лозе, за да държи всички козове в ръката си. Ето това е добър играч в Играта на тронове. Възхищавам му се за това, но като фен съм ядосан.