38

Пънкар

преди 4 години

Лекарството за тези ***.муни е системният глад еболата и патроните те ще ги довършат!Нека си седят там въпроса е да не идват насам!

37

Бай Иван

преди 4 години

Нашенските прости и кресливи грантаджии на едно посолство на задокеанска империя какво чакат, да ги посрещат с меченца ;) !!!

36

УЕФА - мафия

преди 4 години

Ома Меркел е отворила широко портите. Хеецлих Филкомен!

35

2

преди 4 години

Вие сте ненормални бе....той убил и измъчвал хиляди...ама се изучил и станал човек. Добре дошъл в Европа. Мамка ви идиотска.

34

дедо

преди 4 години

После говорете за интеграция,и как трябва да ги приемаме в Европа тези подвидове,на подвидовете.

33

Анонимен

преди 4 години

Абе, оставете африканците да си живеят като такива.Не се месете.

32

бай Тошо

преди 4 години

капиталистическа работа

31

Анонимен

преди 4 години

До Орангутан от Судан"Къде е вездесъщата Амерки с демократиният..."+++++++Рекламациите ги прави при руснаците а не при американците. В Судан има руски войски които крепят режима по подобие на Венецуела. Затова там е такова гов..

30

До Орангутан от Суда

преди 4 години

Хайде уточнете се *** с проблема: Колонизаторите лоши заради тях Африка страда или Къде е Америка защо спи и не се намеси? Не може и двете. Като няма западняци тям - защо няма, когато има - те виновни за всичко!Африка оставена сама на себе си се връща към предколониалните отношения, само че с АК47 не с копия. Руската братска помощ за братските африкански народи също много допринесе, където стъпиха при ссср днес е о.С.Р>А>НО Справка Ангола. В Судан още са активни Russian private contractors active in Sudan during protest crackdown Russian mercenaries help put down Sudan protests

29

Burzum

преди 4 години

Ами те половината са християни бе а другите *** ...нали за това се колят...ама като си *** ...е така само Бог ти остава и почваш с калъчката..

28

Некъф

преди 4 години

Християнската вяра им трябва. Всичко друго е лъжовно!

27

Анонимен

преди 4 години

Водка дават ли им преди всяка акция.

26

Акт 16

преди 4 години

Гладни но въоръжени.Нека се избиват и без тва са много.Чакам кога Индия и Пакистан ще се почнат че там са едни милярди а територията малка малка.

25

Орангутан от Судан

преди 4 години

Къде е вездесъщата Амерки с демократиният си, обеднен уран, да бомби в Судан?Деца на 9 убиват хора от години- америка спи. Но затова пък разруши поредица, красиви и подредени държави.... Къде е ООН-то и неговите сини каски, а УНИЦЕФ стои от страни и брои убитите деца от деца. "Майсей" (ерейско) "Обама" ( и то). Нямам думи от гняв! Прокети да сте с целият си изкукал дебелариум!

24

до 18

преди 4 години

Не му и трябва.

23

HeinrichHimmler

преди 4 години

Да дойдат тук , за да разстрелят Бойко и крадливата му шайка! Явно българския народ ще трябва още 50-Ина години да узрее , за да изхвърлим този нагъл крадец и криминалната му свита! Сънародници изхвърлете Бойко час по-скоро или държавата ни няма да види бял ден! Ако не за вас, направете го за децата си, за да има България , в която да отраснат!

22

Анонимен

преди 4 години

Мойсей Обама да не е роднина на задокеанския носър?

21

Анонимен

преди 4 години

"Децата трябва да убият непознат човек, понякога дори роднина или приятел"Умопомрачително изречение ))И, ***,АК-47 не е "картечница",а автомат/щурмова пушка/!Изобщо, кой ви плаща за тия статии,се чудя!?

20

Анонимен

преди 4 години

Демократчета

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Чернокож, убил много невинни хора, името му Обама.... Я ! Тоя малкият е готов за президент на САЩ, бе !