8

Анонимен

преди 4 години

Ами като гледа видеото човек не може да не си зададе някои въпроси:1.кой слага 6 камери с добро качество на видеото и звука във вила на Ибиза за да продава ливади в Долна Австрия?2. Защо се говори за една жена след като на видеото ясно се виждат две?3. Колко са милионерите дето мълчат като неми когато отиват да договарят покупка на земя?4. А колко милионери ходят на Ибиза за бизнес сделки с гривна от 3 звезден хотел?5. От 7 часовата вечерна бизнес среща има 19 минутно видео? А, закуската?

7

Анонимен

преди 4 години

Хайнц-Кристиан Щрахе се прави на "пунта мара".Същия си е като нашия Ц.Ц...

6

агитпроп

преди 4 години

Авторът на компромата е Тал Зилберейзен. Известен израелски мошеник, майстор на компроматите срещу заплащане. Има много присъди за измами, пране на пари и т.н. Възможно е и в момента да е в някой израелски затвор. Но кой е направил поръчката, това не е известно.

5

Анонимен

преди 4 години

Много позната реакция на властимащите. Когато двама английски журналисти разобличиха живковия зет Иван Славков в корупция българският прокурор Филчев повдигна обвинение на разследващите журналисти а не на високопоставения комунистически зет.

4

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде е мръсотия до шия. Едните вършат престъпления, другите вадят в правилния момент комплроматеите. Да се чуди човек, кое е по-хубаво - хепатит или туберколоза.

3

Анонимен

преди 4 години

Руският- произход, сй- личи,...Като- черен- от, Джаза ....

2

Анонимен

преди 4 години

всички разбраха че мацето не е рускинясамо нашите журналисти неако тая мацка е била рускиня и това е било нещо повече от постановка до сега да са я разкатнали за 2 години-вижте какво направиха с мария бутиназа едно нищо в затворамацката е сътрудник на някоя от службите и те естествено ще я покриятзащо никой не попита къде е мацката - защото това е най-неудобния въпрос илесно ще се стигне до постановчика материала е за гл.уаци на които можеш да им обясняваш как руснаците избрали тръмп

1

Кифладжията

преди 4 години

Турците, арабите и африканците превземат утробите на дъщерите им, те за Щрахе се хващат. Във Виена сякаш се намирам в Истамбул, къде попаднах, майко мила...