9

Наблюдател

преди 4 години

Няма македонси път през Белград, има северномакедонски път!!!

8

Анонимен

преди 4 години

До Loykoявно много си просФетен

7

Анонимен

преди 4 години

Македония ще влезе в НАТО и след това в ЕС, но Сърбия никога няма да влезе в ЕС без да стане преди това член на НАТО. Пълна заблуда е че Сърбия прилича по нещо на Швеция, Финландия или Австрия за да бъде допусната в ЕС без членство в НАТО. При един военен конфликт нечленката на НАТО Сърбия веднага ще се одупи на Русия.

6

Loyko

преди 4 години

Първо България да оправи своите си политики и след това да ги мисли македонците...Нека мислим повече за себе си.. и да не се отплесваме от истинските проблеми пред нас.Много малко знаем за Македония и македонците. Заблуздаваме се с измислена история ,както за нас,така и за Македония, както и за езика и писменоста.Повече просфета няма да ни е излишна...

5

Анонимен

преди 4 години

Де да знам ,ама в мижавата Македония в която нищо не се произвежда пенции и заплати са по големи а цените наполовина от Велика Бъл...Тиквария!

4

Гледна точка

преди 4 години

Ще влязат, ако ние и Гърция ги пуснемТова трепе коня с лопатата! Всеки член на ЕС може да наложи вето върху влизането на СМ в ЕС. Общо взето щом се стигне до разширяване на ЕС други вземат решения - тези които плащат!

3

Анонимен

преди 4 години

Вождът с 3 пера си е агент на ДС и предател по убеждение. Само ни потвърждава това, което го знаем

2

111111

преди 4 години

Ако зависи от българоубийците ГРОБ, ще ги пуснат в ЕС, като им признаят измисления език, който е селски диалект с няколко латински букви. Първо да ги съдим в Страсбург за кражба на песни, за който имаме доказателства и по стари сборници от държавата им, второ за езика и трето за отечествениците, наричащи се сами българи в техните дневници и книги.

1

Анонимен

преди 4 години

Ще влязат, ако ние и Гърция ги пуснем.