20

Хаха

преди 4 години

Статията трябва да я озаглавите на "Внимание, все се още се намира някой друг неподкупен полицай"

19

Иванчо

преди 4 години

Поредната ценова новина пусната с цел от КАТ ианче казано :)

18

Иванчо

преди 4 години

Ха, новината цели да каже, че таксата се е вдигнала на 30лв. :D :D

17

Шофьор

преди 4 години

По принцип колана е важен, дори за града, но куриоза е че куките гледат за колан само шофьора, а за пътника до него не обръщат внимание! Преди няколко месеца се вдигна шум за корупцията на полицаите и след наколко дни ме спират - слизам от колата и ме води да ми показва с колко съм карал! Уреда показва 73 км. аз иваждам 10лв. бутам му ги в ръцете, той ги взима и вика уж разтревожен ; Ето вие ни давате пари, а после пак ние сме виновни и си прибра парите! хахаха

16

Анонимен

преди 4 години

16 много си ***,колана е задължителен за таксиджиите когато са без клиенти,а когато возят някои от съображение за сигурност може без

15

До 10

преди 4 години

Прав си, особено в града коланът е безсмислен; по закон бременни, хора със специфични проблеми, инструктори и таксиджии имат право да НЕ слагат колан дори извън града; да не би таксиджията да е голям 'убавец, че да има право да не слага?!?!?

14

Анонимен

преди 4 години

Ейй много неподкупни тези полицай бе! Само дето един познат в София си кара без книжка от три-четири години и минава с 50 -100 лева на куките!

13

Анонимен

преди 4 години

Аз се оправям и с 10 лв,вие даваите и по сто ако искате......подхода е важен а не парите

12

АнонимеН

преди 4 години

НЕКАДЪРЕН ШОФЬОРАЗ ДОКАТО МЕ СПРЕ И ДОЙДЕ ДА МЕ ПРОВЕРЯВА ЩЕ СЪМ СИ СЛОЖИЛ НЕ 1 А 2 КОЛАНА!!ПРАВИЛНО СА ГО АРЕСТУВАЛИ ЗА НЕКАДЪРНОСТ!

11

odpo

преди 4 години

Задължителният характер на употребата на колан в личният ти автомобил, е се едно някой да влезе в твоя дом и да ти каже няма да хапваш чипс и да пийваш биричка полегнал пред тв защото Някой си там е казал така. Ако на това му викате свобода на личен избор, дадена ни от Конституция на България... здраве му кажи!

10

Анонимен

преди 4 години

20 лв - 20 години в панделата! Като Иванчева.

9

Анонимен

преди 4 години

За каране без колан не трябва да се глобява! Това си е отговорност на самия индивид дали ще си го сложи! За негово добро е, но това е все едно да караш някой да не скача без парашут от високо! Ако, иска - да скача! Трябва да се обръща внимание на спазване на ограниченията и изправността на ППС-тата! Нещата от които зависят живота и здравето на останалите участници на движение! А, не да пазим безотговорните от самите тях си!

8

Дедо

преди 4 години

А бре ей,*** - на такива като вас МВР-то си пише статистиката и увеличава борбата с корупцията.А колко не са хванати с по 2-3 стотачки и нагоре!?

7

Анонимен

преди 4 години

Разградските ченгета вече да решили да бачкат на софийски цени явно

6

Професор

преди 4 години

Аз докато си лежа и ми предложат 20 лева за да се обърна на другата страна няма да се съглася тоя предложил 20 лева на полицаите. Под 50 лева си е обида. Поне сто лева че ако са двама полицаи да си разделят по 50 лева и те имат семейства и деца хранят. 20 лева няма да им стигнат дори за опаковка памперси.

5

Анонимен

преди 4 години

По вероятно е те да са поискали 50лв.,нарушителя да е казал, имам само 20, и затова са го задържали!

4

Capital

преди 4 години

В този случай, а и по принцип май повечето са си *** парчета и това си е. Допуснал си нарушение плати си 50лв. глобата.Той дава 20 и рискува не малко и подхранва корупцията. А има някой които дават и по петдесетака за това нарушение !!! И тогава обикновенно си ги взимат!

3

Анонимен

преди 4 години

под 50 лева и сте в новините.

2

Анонимен

преди 4 години

Минимум 50 лв., момчета.За по-малко полицайчетата са честни.

1

Мистър Уейн

преди 4 години

Някои хора си мислят, че живеят в 97-*** и 20 лева стигат :)