59

Стамат

преди 4 години

Не "най-много", а "всичко" трябва да харчим за храна!

58

Дон Милионе

преди 4 години

Пуша "Собрание" за 12,80 долара /пак. , пия си кафето на Айфел тауър. Понеже е евтино. Капитализмът не е идеален, но по добро не е измислено.

57

Анонимен

преди 4 години

До Бравослед 30 години слугинаж на запада България е по-бедна и горка от всякога !!!Българина никога до сега не е имал повече от сега!НИКОГА!Набий си го в червената кратуна!

56

Анонимен

преди 4 години

До Бравомасовата Българска заплата е 1000-1200 лева и то в София, в провинцията е страшно Добре, добре, до оня ден пишехте, че заплатите в София били 700-800лв.Има развитие, чудесно!А аз съм точно от провинцията.Нищо страшно няма.В бензиностанциите взимат 800лв.

55

Петров

преди 4 години

Искате да изкарате допълнителен финансов доход, без да отделяте много време? Ние сме това което търсите - едни от най-добрите анализатори на спортни събития с дългогодишен опит в инвестирането на спортни пазари. Всички наши прогнози се записват в статистика на сайта ни, така че всеки може да се убеди в доходността им. Регистрирайте се безплатно на https://TIPSTERIUM.COM или ни намерете във фейсбук.

54

Браво

преди 4 години

До Средногорец"Занимавам се основно с ривърс инженеринг."демек хакваш чипове с цел незаконно да удължаваш лицензи .... поредния кокошкарски Български "бизнес"в България наистина има заплати от 7000 лв, така както в САЩ има заплати от 200 000 Долара - проблема е че такива заплати взимат 2-3 хиляди човека масовата Българска заплата е 1000-1200 лева и то в София, в провинцията е страшно ...след 30 години слугинаж на запада България е по-бедна и горка от всякога !!!

53

Средногорец

преди 4 години

До Анонимен 56Съмнявам се да знаеш какво е ривърс инженеринг, а места за механо инженери има и се плаща стабилно.В София особено заплатите за такива като мен са над 3000лв, но ако се преместя там и плащам квартира просто няма да има особен смисъл, защото си имам собствено жилище.

52

Анонимен

преди 4 години

Плащаме защото Германеца е беден плаща 7%ДДС а Българина богат и плаща 19%ДДС.

51

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи как червените *** ни обясняват как никой не взимал заплата над 1000лв понеже те се движат сред разни непрокопсаници и си мерят заплатките от руското посолство с тези на утайката на обществото.

50

Анонимен

преди 4 години

До СредногорецНе може всички да са риверс инженери а и няма други такива места. Попъвалт ги бързо с връзкари и после няма.

49

Драр

преди 4 години

До ЗапознатГерб и Бойко Борисов мутрата погребаха БългарияСпокойно, сега като *** вземе властта всичко ще стане по старо му.Ще ядем и пием на корем още от сутринта през работно време и ще се надсмиваме дружно над загниващия капитализъм, а накрая на месеца ще получаваме и заплати като в славните времена.

48

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAМоже заплатата да е 5 бона в евро или злато примерно, защо само 3 бона и в лева

47

Средногорец

преди 4 години

До Анонимен 21Обявите са интервални за заплати от 800-3000 лева, но за 3000 лева се оказва че никой не работи на толкова освен шефа. Е няма как да вземаш 3000.Брат ми ги взима и няма висше, нито знае език.Ха ха!Никой не ги взимал !?Винаги съм се чудил толкова ли сте некадърни и непрокопсани та постоянно пишете някакви неща за 700лв заплати.Искам да ти кажа, че взимам 2150 и нямам приятел, който да взима по-малко от мен.Занимавам се основно с ривърс инженеринг.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47А сега при демокрация може да си гласуваш колко искаш но накрая решава който има пари. Но като нямаш пари, гласа ти не се брои и си оставаш беден.

45

то и в Африка е така

преди 4 години

всички пари на афропитеците отива за храна30 години "демокрация" и "пазарна" икономика .... и вече сме в Африка

44

Киро жребеца

преди 4 години

До Анонимен 25Българските мъже са импотентни от безпаричие. А жените им ходят в западна Европа да работят и да ги издържат, много българки работят в западна Европа.Замислял ли си се защо жена ти не заминава за западна Европа въпреки импотентността ти?

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани.То при комунизма нямаше ток той за банани и тоалетна хартия ми пише.Великата комунистическа икономика не можа да произведе нормална дъвка и се кефехме на турските, той тръгнал за тоалетна хартия да пише.Формулата за верото е крадена от западна фирма иначе великите учени плод на невероятното образование не можаха да направят почистващ препарат.Пожелавам ти до края на живота си да си триеш червения г.з с вестник.

42

Анонимен

преди 4 години

До SHEFA300 човека по 3 бона ама търсят хора за по 1 бон. Айде стига лъжи.

41

Аз

преди 4 години

До 24Хаха виждам 4е си ентусиаст доста си развълнуван, не знам във каква сфера си само 4е в Англия един добър работник си взема доволно колкото програмист4е...и двете професии са еднакво важни...

40

Анонимен

преди 4 години

видимите резултати след 10г ГЕРБ