14

Е, сега!

преди 4 години

Защо реалистите ги наричат фашисти, а мнението на безумните комунисти и социалисти се тиражира.В случая скандална е само реакцията на комуниста срещу здравия разум

13

Анонимен

преди 4 години

Това с контейнерите е супер идея. Пристанищата във Варна и Бургас да проведат инвентаризация и да кажат колко могат да доставят!

12

1234

преди 4 години

Европа е превзета, всеки който иска да се отърве от .... се води враг на народа! Пълен абсурд. Докато израел съществува ще е така! Стискам палци на китайците, да ги очаткат както е предречено

11

Анонимен

преди 4 години

Фашистите и нацистите на Запад са се научили да се крият и да говорят открито само демократично. Само скрити камери и микрофони разкриват техния фашизъм.

10

Чиновник

преди 4 години

Човека си е вършил отговорно работата, за която народа го е избрал. Това не е скандално, а е похвално.

9

Чичко Филипов

преди 4 години

Има мюсюлмани-бежанци- има проблеми/ и то безброй-кражби,мръсотия,изнасилвания,дрога.../..Няма бежанци---няма...какво? Няма проблем! И какво излиза-някой изкуствено създава проблеми...Кой е той-ще ви каже чичко Филипов в следващото предаване..

8

Анонимен

преди 4 години

Скандалното е, че трябва да се задържат всички престъпници, а не само чужденците, както е искал този oлигoфрен

7

Гледна точка

преди 4 години

Заради едно изказване в Белгия искат подвеждане под съдебна отговорност. Кога у нас ще поведат под отговорност крадлата на века ***!

6

Аз

преди 4 години

Де Веевер и Франкен са напълно прави! Колко атентата станаха в Белгия или от живуши там терористи? Какъв скандал? Та това е за похвала!

5

Коце кмета

преди 4 години

Левите либерасти, вместо да избодат очите на истински мислещите политици, ще им изпишат веждите. За предпочитане е обаче не да се депортират нашествениците, а първо да се депортират техните поддръжници.

4

Анонимен

преди 4 години

Да наистина и аз се скандализирах много тежко, че в Белгия е останал един истински мъж. Те ни крадат, бият, изнасилват и убиват, но ние трябва да сме добри с тях, да сме солидарни и толерантни, защото те са по-важни от нас, ние сме просто обслужващ персонал на ордите нашественици.

3

пфф

преди 4 години

И какво? Загубиха два гласа от специалните снежинки следващи "*** стъдис" следващи в Антверпенския университет по модерни изкуства?

2

Анонимен

преди 4 години

Не виждам къде е скандалът в цялата работа.

1

Unufri

преди 4 години

И какво скандално има в това хората да са загрижени за собствената си държава?