61

Иди.оти!

преди 4 години

Значи затова толкова агитират да ходим да гласуваме, даже и да пуснем невалидна бюлетина, пак ще си вземат пари от гласа ни!? ***.оти, затова изобщо няма да гласувам!

60

Анонимен

преди 4 години

Откровен грабеж и издевателство! Наглост, гавра - както и да го наречеш, все ще бъде недостатъчно, за да изрази погнусата.Възмутително е поведението на всички партии, участвали в усвояването на тези пари!Възмутително е оправданието на Горанов за несъвършения закон и страховете на децата си. И е вярно, че няма кой да ги накаже.

59

www

преди 4 години

30 години ДЕМОКРАЦИЯ ВСЕКИ КОЙТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ КРАДЕ ЯКО - ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ЛИ - НИКОГА-....

58

Анонимен

преди 4 години

значи една каста от партийци си прибира едни пари и си живее охолно,а ние да си ги избираме...и всеки наш глас да ги прави още по-богати...егати системата...да дават поне по 5 лева на избирател,а те всичкото си прибират...

57

Анонимен

преди 4 години

Партиите изобщо не трябва да имат субсидии,а да се издържат от членски внос...партиец ставаш заради идеите на дадена партия ,а не в името на парите...,на който не му изнася да не влиза в партии...много или малко субсидии или хич...олигарсите пак си купуват ,когото си искат и както си искат...партийната субсидия както се говори,че щяла да пресече това не е от значение...

56

Анонимен

преди 4 години

Когато държавата отсъства и инстутициите и не работят-тия извращения стават ежедневие.А държавата е в колапс,нищо че някои ни убеждават в противното.

55

6 519 540 АМА

преди 4 години

ЛЕВА!?!? НАШИЯТ ЧОВЕК СПОДЕЛЯ: ----- ИМА НЯМА 6-7 АПЪРТМЕНТА, КАТО НА ЦВЪКИ! И ДАЖЕ СА И БЕЗ АСАНСЬОРИ?!?! КАКВО ИСКА СЛАВИ ВЕ? ДА ВЗЕМАТ ДА ГИ ВЪРНАТ, ЧЕ ДА СЕ ЧУДА, КАКВО ДА ГИ ПРАВЯ? И ДА НАБИЯ ОЩЕ ДВЕ ТРИ БАБИ И ДВАМА ТРИМА БРАТОВЧЕДА, ЩОТО МЕ Е ЗАБОЛЯЛА ГЛАВАТА ОТ МИСЛЕНЕ, А И НЕ МОЖЕ ДА СИ ДООРЕЖА ЛЕНТИЧКИТЕ ЗА ДЕНЯ

54

Анонимен

преди 4 години

А защо прокуратурата не рови кой нотариус е изповядал измамната сделка за къщата на хората в Лозенец?

53

Анонимен

преди 4 години

Бас хващам, че всичко ще се окаже съвсем законно. Ако сумата за един получен глас се определя със ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, то всичко си е точно - колкото напишат там, толкова ще получат партиите и онези 11 лева в другия закон ще са си за украса. Какво там значи някакъв си закон, като в другия пише нещо по-удобно.

52

Лъжа и алчност

преди 4 години

Гласувахме да спрат субсидиите на референдум, но СТРАХЛИВЕЦЪТ се скри зад закона, макар у всеки мислещ човек да е ясно съмнението, че 12000 не е цифра, зад която могат да се скрият тези телеса. Ако това остана ей така, каква прокуратура или съд могат да върнат справедливостта?

51

Присмехулник

преди 4 години

меркел, защо берлин все още няма летище. това някакъв таен проект на масква ли е?

50

Анонимен

преди 4 години

Предварително знаем до какъв извод ще стигне прокуратурата. Гарван гарвану око не вади.

49

Анонимен

преди 4 години

Партиите въобще не се издържат от членски внос, дори и не събират членски внос или това е нещо символично, защото са на пълна държавна издръжка. И не знам защо го наричат "субсидия", а не го наричат "издръжка", както е в действителност - може би за благозвучие.

48

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванНе е само от последните избори. Прибавят си субсидии и за гласовете на тези, които гласуват с "не подкрепям никого". Всъщност затова беше цялата истерия гласуването да се направи задължително, щото като подкарат стадото към урните, всеки заедно с гласа си им пуска в партийната касичка по 12 левчета.

47

Бай Иван

преди 4 години

Да не се окаже, че схемата е не само от последните избори .......

46

Анонимен

преди 4 години

Трябва да излезем по улиците и да поискаме не просто да спрат субсидиите, а да върнат всички пари, които са взели досега като субсидии. Става дума за близо 200 млн. на мандат. Досега поне една магистрала е потънала в джобовете им под формата на партийни субсидии. После си купуват апартаменти с асансьори и парите са им напълно законни - ами те се къпят в блага, пари и лукс, сменят си возилата всеки 2-3 години, пътуват командировки в екзотични страни, вземат заплата и от партията си и от парламент

45

Анонимен

преди 4 години

До Бай ХойАз лично съм чувал Борисов да казва, когато го попитаха журналисти за субсидиите след референдума "не 1 лев, нула лева ще ги направя". Излъчиха го по телевизията и вероятно материалът може да се намери и да се покаже.

44

Анонимен

преди 4 години

Борисов излъга, че щял да махне субсидиите. На тоя банкянски ци.ганин трябва не детектор на лъжата да му сложат, а детектор на истината - ако случайно някога каже някоя истина, да не изпуснем момента да го забележим.

43

Анонимен

преди 4 години

Един лъжец от Банкя каза "субсидиите не 1 лв. ще ги направя, нула лева ще ги направя". После лъжливото банкянско коп.еле се сниши и се направи че нищо не е казвал.

42

Анонимен

преди 4 години

3 млн. души поиската да няма субсидии и нашите юнаци в политиката се направиха на ударени. А докато има субсидии няма да има свестни политици, щото да влезеш в политиката означава да забогатееш (и не само от субсидии). Докато политическата кариера може да се осребри, политици ще стават само хората с най-здрави лакти, арогантните, алчните и безочливите. Честен човек до властта няма да стигне. Махнем ли облагите, има шанс в политиката да влезе човек, който милее за страната, а не за парите.