9

име

преди 4 години

на път

8

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам Божурище и Волуяк да се заравнят, да се засее божур, района да се огради и вътре да се пускат само "героите" от клипа - има ли някой против тази велика идея?

7

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Ха, ха . Останало е без божури.Летището, без самолетАрмията без войици.Държавата България , без българи.Само апартаментите се увеличават - нека да има за ромите , да си поживеят

6

Анонимен

преди 4 години

Чак не мога да повярвам, че е възможно някой да произведе такава простотия.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе да ви имам проблемите!Виж, ако някой ден Виена вземе че остане без виенски шницели и виенско кафе, Прага без пражка шунка, Хамбург без хамбургски салам и Лесковац без лесковачка скара, е те тогава ше я увапцаме!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на зелената секта - дивотия на макс и съсипване на колкото е възможно човешки животи! Ще превръщаме земеделски, жилищни и индустриални терени в пустеещи земи - кръгли и.диоти.

3

Анонимен

преди 4 години

Отново екоталибански нелепици - божури има колкото искаш, хората си ги отглеждат в дворове, парници и т.н., всеки може да си купи букет с божури. Защо от зелената секта решиха, че трябва да има някакви диворастящи буреняци на всяка цена? Даже плашат с наказания!? Аман от тези сектанти, очевадно целта да е да заграбят даден терен, да изнудват някого, да вдигнат шум, за да им дадат субсидия и т.н. - това са много долни хора, които един ден ще си получат заслуженото.

2

Анонимен

преди 4 години

За сметка на това пък кмета им продаде 80 дка общинска зема на цена 1,60 кв/м :) да и бетонира тревната площ около общината, ама не случайно там снимаха "столичани в повече" досущ са като във филма, циркаджии. Най-добре е да го прекръстят на Герберурище и да засадат там гербери, особенно около кръчмата на кмета

1

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън.На герба на Божурище също така има и самолет, защото там е било едно от първите летища в България, но и от него в момента има само руини.Единствено конната база си стои - да унищожават божурите и да турят как един кон се хили бодро на герба. Поне ще отразява истината.