37

Пройчо

преди 4 години

Не съм чувал Иран да е изпратил даже и рибарска лодка в Мексиканския залив. САЩ обаче имат цяла армада край бреговете на Иран.Освен това може да си спомним провокация та на САЩ в Тонкинския залив.

36

Наблюдател

преди 4 години

Ами то за американците войната е необходимост, като въздуха и слънцето за всяко живо същество. Затова винаги си намират повод да я започнат, а после осребрят.

35

Krom

преди 4 години

До анонимен 41 - те и другите толкова ще ти помогнат. Първо обаче ще почакаш 500 години и това да им дойде мерака. А нашето обезлюдяване е функция на кофти социална политика и тенденция от европейски мащаб. Важи и за развити страни като Германия. Къде сега намеси Русия, Америка и кой ли още не... ?!

34

анонимен

преди 4 години

До ЗозоНЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ВИКАМ ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА Я НЯМА ВЕЧЕ АМЕРИКА ПО СКОРО ЩЕ ВИКНА ПУТИН. ТЕ И СЕГА АМЕРИКАНЦИТЕ СА В БЪЛГАРИЯ И С99181ТРАШНО "МНОГО ПОМАГАТ" НА БЪЛГАРИТЕ. РЕАЛНО ВОЙНА НЯМА АМА БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕЗЛЮДЯВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХНАТА ПОМОЩ И ОТЧАСТИ НА ЗАПАДА.

33

Джон бРъмбо

преди 4 години

Агент Топър Харли е моят идол! Жалко, че побеждава само на филм, и то ако е Холивудска продукция.

32

Krom

преди 4 години

Имаше такъв виц навремето: Група американски парашутисти са приземяват на Иранска територия по време на "Пустинна Буря". Овчар ги вижда и казва .."Момчета, объркахте мястото!?". А водещия групата му отговаря" .."Не дядо, времето объркахме ..". Та така. Въпрос на време е.

31

Анонимен

преди 4 години

Да,искат война ,защото още никой не ги е накарал да плащат за убитите хора и разрушени държави,както Германия още плаща,но ще дойде и този ден.Лошото е че сега Американските граждани ползват благата от това ,но когато дойде време да се плащат сметката ще си отидат по държавите от където са и ще се услушват за да не платят.

30

Край

преди 4 години

САЩ нападат страни защото те НАРУШАВАТ интересите им. Интересното е че някой българи го намират за оправдано

29

Зозо

преди 4 години

До анонименКато дойдат иранците /и техните производни/ да ти сложат чалмътъ, да не викаш Чичо Сам за помощ? За шалварите само превантивно бомбене!

28

анонимен

преди 4 години

ИМА СИ ХАС ДА НЕ ПРЕДИЗВИКА САЩ НОВА ВОЙНА. ТО ТАМ МАЙ НЕ ОСТАНАХА ДЪРЖАВИ КОИТО САЩ НЕ Е СРИНАЛ ДО ЗЕМЯТА. ЗАЩО НЕ СИ ВОДЯТ ВОЙНИ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ АМИ ВСЕ ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ. МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА ЗАВЛАДЕЯТ ВСИЧКИЯ ПЕТРОЛ НА СВЕТА ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА РУСИЯ. ИКОНОМИКАТА ИМ ВЪОБЩЕ Я НЯМА А ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ИМ КЪМ СВЕТОВНАТА БАНКА РАСТЪТ С БЯСНА СКОРОСТ НО НЕ ИМ ПУКА. И НАЙ ЛОШОТО Е, ЧЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ЗА СВЕТОВНИ МИРОТВОРЦИ.

27

Анонимен

преди 4 години

Убеден съм, че поне 1/3 от българите ако ги питаш, ще кажат без проверка поне 20-30 от великите щати. Много дори ще посочат и приблизителното място на картата, при това без да са разграфени. Пробвай същото с американци за Европа.

26

до 29

преди 4 години

А и до ден днешен не ги знам 50 щата на САЩ въпреки че съм ходил там,така че не знам колко усилие е необходимо за това.Но не това ме прави глупав, моята глупост е че когато говориш с мадама не трябва да си говорите на конфронтиращи теми "защо не знаеш коя държава къде се намира."

25

КобраТ СуШеф

преди 4 години

тия само войни и пушкала им в главите. все някой ги напада, комунистите, ислямистите, терористите, аман. Айде латиносите да ги превземат тихо и да се превръща краварника в латино кло/ака по модел на южна африка и бразилия

24

Victimized

преди 4 години

До 28В коментарите е пълно с арогантни ***. Първо, не само вие знаете разни неща.Второ, всеки човек има право на мнение и предпочитание, това, че не съвпада с вашето не го прави непременно нищожество.Трето, всеки човек има правото да не знае това което не го интересува. Но да говориш по темата въпреки всичко е въпрос на много ниска култура.

23

Анонимен

преди 4 години

"Но да бъдем честни същата знае всичките 50 щата на САЩ с доста подробности за всеки от тях, а аз не ги знам."То с 200 години история много е трудно, да знаеш. Пробвай с 3-4 хиляди години и с целия свят.Американските щрауси все едно са от друга планета.

22

до 26

преди 4 години

Хубаво е че осъзнаваш , че като отговориш никой не те разбира,това е стъпка напред спокойно това е важна стъпка сега знаеш че трябва да се научиш да изразяваш на разбираем български ,щом си направил първата стъпка вярвам, че един ден ще успееш.Стъпка по Стъпка.

21

Анонимен

преди 4 години

За мен ще бъде огромна изненада, ако някой тук знае къде е (кои територии включва) съвременна Великобритания. Де юре и де факто.

20

Victimized

преди 4 години

До 26Кой си мислиш, че го интересува ТИ точно какво ще кажеш бре ***? Тя историята говори, а това, че се намират хора на който без да им плащат подкрепят империята на злото е удивителен факт.

19

Анонимен

преди 4 години

Коментарите на родните робофили-путолюби са толкова инфантилни, че не заслужават отговор.

18

Анонимен

преди 4 години

Също така половината очакваха Хилъри да стане президент, ама понякога може да вали, а може и да не вали.