52

Itsob001

преди 4 години

"Гледам.....и не вярвам на ушите си"

51

Анонимен

преди 4 години

Българинът развързва кесията, само за да му се затегне примката около врата повече.

50

Кочо Кочев-Коча

преди 4 години

И аз редовно изпразвам кесиите. Полезно е за душата и сърцето. Бъдете здрави !

49

Анонимен

преди 4 години

На българина му развързват кесията и му вземат повече.

48

Членска карта номер2

преди 4 години

Най-голяма пенсия получавах по времето на Жан Виденов цели 6000 лева. След това Костов ми я намали 1000 пъти през 1998 година. Гласувайте за БСП за да ви нараснат пенсиите и заплатите няколко хиляди пъти.

47

Анонимен

преди 4 години

До: 36Това е неистината! За теб истина за мен откровена лъжа. Нагла дори.По времето на управлението на Андрей Луканов аз бях във Швеция.По времето на управлението на Любен Беров аз бях в САЩ.По времето на управлението на Ренета Инджова аз бях в Ливан.По времето на управлението на Жан Виденов аз бях в Англия.По времето на управлението на Иван Костов аз бях в Унгария.По времето на управлението на Бойко Борисов аз бях няколко пъти до Сърбия за по 1 ден.Гласувал съм само за Иван Костов!!!

46

Поредния

преди 4 години

Според мен българинът мисли да изпразни кесиите. Отдавна няма друга мисъл

45

Анонимен

преди 4 години

Каква кесия,бееее.Тя одавна е празна.

44

АНТИ

преди 4 години

Празна нашата кесия,е от гергерската немотия.Никак нЕма оправия,Боко лъже пак все тия !

43

виждам

преди 4 години

от това което виждам само айти специалисти и подобни имат добри доходи и са развързали кесията.

42

Кви са тия НЕистини?

преди 4 години

Знаете ли, колко българи икономисват от всичко, за да си платят лекарствата ?!

41

Анонимен

преди 4 години

Ошфорката МилиЙончева и приватизационната милионерша Нинова най-много харчат, защото най-много са откраднали! Изобщо всички функционери на БСП$БКП натрупали милиони от кражби харчат много и живеят нашироко, защото това са лесни пари, спечелени без труд и пот, а чрез измами и престъпления! Дано скоро дойде Видовден и тая червено-кафява крадлива пасмина си получи заслуженото ако не от правосъдието то поне от Господ!

40

Анонимен

преди 4 години

герберската камора харчи накрадени пари , много са по села и градове .Милиарди от Еврофондове,Милиарди от бюджета - Е,харчат си !а 80% Българи мизерстват и най-много да имат късмета за предаване "Бригада нов дом"

39

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление, че от няколко месеца българинът така си е развързал кесията че повечето заведения са пълни с народ и въпреки постоянното вдигане на цените продължава купуването на апартаменти. Такава ситуация се наблюдаваше през 2007-2008 година. Изглежда че новата криза е съвсем близо.

38

Анонимен

преди 4 години

Балгарти трбява да одим у балканя, там дет ощи вирей истинксуту бългърску! Та декай дома на българщината! Дека виното е руно, ракията жешка, силна и убава. Дет са са мятат хора по цял ден и дет краставицити и доматите са истинки крастави и истински домати, дет момите са стройни и убави! Затуй ай всички да са напийми на балканя и да пукажми кви сми бългъри!

37

Анонимен

преди 4 години

До Това е истината!Между 2009 и 2019, разликата е само в това, че хората имат смартфони, иначе е същия лежжж ....

36

Това е истината!

преди 4 години

Харчим, защото имаме! Защо не харчехме и не ходихме на почивки в Турция и Гърция и дори по Черноморието, когато ни управляваха БСП при Луканов, при Виденов, при коалицията на БСП и ДПС, а?! Защото тогава пита кашкавал струваше 3 000 лв, а взимах заплата 4 700 лв при Жан Виденовата криза! Почти същата мизерия беше и при останалите две правителства на БСП, а при Лукановото нямаше нищо по магазините-глад и мизерия! Добре че дойде Борисов и последните 10 г. изправи страната на крака, иначе загивахме

35

ЛЛ

преди 4 години

Само дето не писаха произхода на парите, които се харчат. От бързите кредити ли са?

34

морски

преди 4 години

Виждам първите български туристи как "харчат" !!Пази Боже !

33

анализатор

преди 4 години

Василев, прав си.След избора на Тръмп САЩ пое по нов курс, а оттам и световната политика се измени. Заражда се национализма, а либерастката западноевропейска политика на ЕС както и на демократите в САЩ(която и ГЕРБ изповядват) отива в кошчето за бokлyк. Освен ако Бойко не смени плочата и не стане шoвиниcт - а не да ни пълни с бежанци, населението ни да намалява и обеднява и т.н. а парите да бъдат в една шепа негови хора - ако не направи тези кардинални промени с Борисов е свършено!