57

бат Б

преди 4 години

Ако сме народ да се обединим и да ги фалираме. Замислете се дали да се застраховате утре при тях.

56

шматка

преди 4 години

Булинс умреха.Доколкото разбирам казуса се завърта до това коя компания да плати.Не е ли ясно че това трябва да го направи тази с "Злополука места"а след това да си търси правата в съда срещу другите виновни.

55

До 60

преди 4 години

Така е, винаги има риск в живота, за всичко има риск и трябва всеки да си преценява къде риска е най-малък.И пръв приятел да ти обещае нещо, пак има риск да не го изпълни.Но колкото фирмата е по-реномирана, колкото повече обороти и печалби има тя, толкова повече пари, труд, организация и контрол влага тя за да си запази и увеличи печалбите.А и фирмата има капитал и имущество с което тя може да плаща. Фирмата я има и утре.Нещо което няма как да очакваш от бай Пешо-майстора, а и утре го няма.

54

Анонимен

преди 4 години

До Застрахователя ли???Принципно си прав, но застрахователят не сключва застраховки ей така. Преценил си е риска! Иначе и на много реномирана фирма може някой документ да не е наред. Не може да се очаква пътниците да разгледат цялата документация и да следят шофьора дали попълва пътният лист, когато трябва.

53

Анонимен

преди 4 години

Цялата тази история с обезщетение за починал или убит човек винаги ми е била мега гнусна, НО ето на това е единственият начин за компенсация при трагедии. Този *** Проданов да седне да разгледа снимките и да погледне в очите жертвите, да разучи какви са били историите им и тогава ако му достиска да не плати. После божието провидение ще му се стовари с всички сили над главата. Независимо от религия и убеждения, има провидение и то идва. За всички.

52

Застрахователя ли???

преди 4 години

"преди курса фирмата превозвач не е уведомила агенция "Автомобилна администрация", както е по закон"Време е да започнем да мислим към каква фирма се обръщаме за доставки, за услуги.Време е българите да разберат, че да викнат "един майстор" вместо фирма за да им е по-евтино, после излиза прескъпо и няма никой насреща за отговорност.Ха сега съдете за обезщетение фирмата регистрирана с 5лв. капитал и без имущество.Казано е: "Който тънко минава, той двойно плаща"Мислете преди да платите!

51

До 54

преди 4 години

Като продължение на този коментар, ако предположим, че Проданов не може да извади този милион имам да му кажа само едно-"Изтегли кредит - да видиш как е"

50

Стамат

преди 4 години

В тази държава вече си има собствени съдилища. Обаждаш се на Омбудсмая - тя постановява решение кой е виновен и кой - не. Същото е с Боко, с КФН. Съдът никой не го слуша, те и без това са продажни. Ако у вас дойде катаджия, и ви каже, че трябва да ми дадете 100 лева, вие ще ми ги дадете ли, или ще искате съдебно решение. За един преател питам...

49

sante_dog

преди 4 години

Ако се чудите защо вдигнаха ГО - не е за да изплащат на пострадалите. Тези не помните ли че бяха свързани с 'Олимпик'. Сега и това. Нормална държава ще ги задължи да платят, после лиценза, прокуратура и кауша. Тука дават 10лв и всичко е точно.Ама и ние не сме хора - сега просто всеки който сключва застраховка трябва да си избира друга компания (Каско, ГО, дом каквото ще да е). И до година ще клекнат. Уви не вярвам да се случи...

48

Анонимен

преди 4 години

Тази сутрин ясно се каза в "Здравей България", че билетът е достатъчен за тези 50К. Булинс трябва да плати независимо от редовността на документите на превозвача. За 20 души Булинс трябва да извади 1 милион. Най-вероятно ги нямат. И оспорват до край. Проданов, *** в мъки. Жертвите ще те накажат.

47

Интелектуалец

преди 4 години

От години повтарям, че застрахователите са най-големите измамници. Реклами, работи, убеждения, *** го глупости на търкалета, ама то спестовен характер имала, ама таз, ама оназ застраховка, .... е за това говорим. Дойде ли време за плащане, от 9 кладенеца вода се вади, за да не ти платят!!

46

Анонимен

преди 4 години

Всички застрахователни дружества са собственост на мафиоти и членове на старите групировки сик, вис и т.н.

45

Анонимен

преди 4 години

Срамно и обидно!

44

Анонимен

преди 4 години

Сега и по една телевизия гледах. Този от Бул Инс иска надлежно попълнен пътен лист. Когато пътувате с автобус (дори на градския транспорт) сте застраховани. Може ли всеки пътник да мине да провери надлежно ли е попълнен пътния лист? Това е някакво малоумие. КФН им казва да плащат, а този казва, че ще платят, когато съд ги накара. Явно разчитат хората да нямат средствата да предявят иск, защото и делото ще се точи на няколко инстанции с години. Дотогава пък може и една несъстоятелност да симулира

43

SS

преди 4 години

Ама партиите ви взимат по 13 лева субсидия на череп.Всичко е изчислено приблизително.Средно 11 и 50 струва живота в БГ.

42

Сатана

преди 4 години

По един лев струваше живота,кви са тия десет лева.

41

Кратун

преди 4 години

Пък как дълго и напоително ни обясняваха защо гражданската трябвало да се вдигне два пъти, щото застрахователи плащали толкова много обезщетения, че щели да фалират....

40

Анонимен

преди 4 години

този етнос българи не трябва да бъде допускан до нито една друга държава по света, само дeгpaдират и другите държави и ги заразяват с тъпoтиятa, кopупцията и жалкарщинатa си. Пълна изолация за българите и да си стоят само тук в тази територия - то и без това те не се възпроизвеждат така че и сами ще си изчезнат до 50 години.

39

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Е, толкоз !Вие колко искате ?!В държавата на Тиквата това е цената на човешкия живот - 10 лв. И в неделя пак идете и гласувайте за ГЕРБ. Не, че другите са по-различни, но чак такива крадци и наглеци като днешните никога не е имало. Факт !

38

Анонимен

преди 4 години

Няма такава гавра. Нормална компания, като искат да протестира, ще изплати на наследниците по 1000лв и ще го нарече символично. Тия платили по 10лв и се почуствали горди. От какво сте горди? От подигравката с жертвите и с техните семейства ли? Вие как бихте се почуствали ако ви дадат 10лв "символично". Все едно са ви се изплюли в лицето. Сега жертвите да заведат граждански иск за обида и психологическа травма към Булинс.