24

български тостер

преди 4 години

А КОЛКО БЪЛГАРИ ИЗГОНИ ???!!!

23

Е не е кризата!

преди 4 години

Блокираха им парите, откраднаха им златото, забраниха им да си продават нефта и други "такива"... Познайте от три пъти кой стори това! (Скрита подсказка - този път не е Путин)

22

Анонимен

преди 4 години

Абе , тролчетата пак започнаха да пишат хвалебствени лозунги за Венецуела. Сигурно руснаците ще им пратят пак няколко стратегически бомбардировача с провизии.

21

Плевенски

преди 4 години

Абе, слугинажа пак започнаха да пишат за Венецуела в негативен план. Сигурно пак подготвят някой превратче или някой нов самообявил се ,,президент".Този се провали.

20

В Украйна скоро

преди 4 години

До Анонименняма да останат "украинци"почти 80% от населението е подало документи за Руски ПаспортиУкропското малцинство си го зачука яко

19

Има надежда

преди 4 години

До Анонимен 19: Сирийскийският народ е извън Сирия? Там, където я няма Ислямска държава вече се връщат. Ако Мадуро се справи с икономическите проблеми ще се връщат и във Венецуела. След неуспешния опит за преврат Гуайдо вече взе да заглъхва.

18

Анонимен

преди 4 години

До 18Правителството на Асад си върна контрола над територията на Сирия, но сирийският народ е извън нея - 3, 5 млн. в Турция, 1 млн. в Европа, 2 млн. в Йордания, 1,2 млн. в Ливан, 1 млн. в останалия Свят !

17

Ще се оправят

преди 4 години

И Сирия я бяха отписали като държава, но щом се намеси Путин правителството постепенно си върна контрола на повече от 80% от територията. Когато Путин се заема с нещо, не се проваля. А и Китай няма нищо против да купува евтин нефт от Венецуела.

16

Анонимен

преди 4 години

Но пък дойдоха "гости" от Русия..

15

Анонимен

преди 4 години

Венецуела е страната на милионерите. Там всеки вече е милионер благодарение на мъдрото социалистическо 20 годишно управление на другарите Чавес и Мадуро. Лично за мен е необяснимо защо след като всички без изключение са станали милионери трябва да напускат страната си панически. Единственото ми обяснение е че САЩ и ЦРУ са подлъгали богатите венецуелци да бягат от хубавия социализъм.

14

Там

преди 4 години

Където стъпи съвецкия ботуш е така - Куба, Венецуела , Сирия са пример за това - само глад и мизерия.

13

Гледна точка

преди 4 години

В бг ес колко милиона изгониКонфуции е казал:" Сравнението е кражба на собствено щастие".

12

хъша

преди 4 години

и у нас силно се толерира емиграцията ни към западни страни за да повишаваме и помпим вътрешния брутен властта я устройва че всяка год.бг емигранти вкарват над 2 1/2 млрд евроотделно се смучат еврофондове и всякакви други кинти от запада и пак не можем да ги стигнем

11

бай ганю

преди 4 години

ахаааа едва сега стана ясно защо руското население се е увеличило с 3млн от 15-та насамследващите 3млн заминават за китай,после 3млн за турция от там те изпращат 50% от супер високите си възнаграждения за благото на мадуро и военните и проблема с лошите американци приключва

10

Анонимен

преди 4 години

Както е тръгнало скоро Путин ще освободи и Мадуро от венецуелския народ, както и Асад от сирийския.

9

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ изгониха един милион и половина Българи.

8

ай сиктир

преди 4 години

Не ревете на чужди гробища не са малко, но тези три милиона са около една десета от населението, а от нашата прекрасна "просперираща" родина се спасиха над два милиона направете сами сметка колко са от общото цяло.

7

Анонимен

преди 4 години

До 7Бъркаш емигранти и гастарбайтери с бежанци, каквито са избягалите венецуелци !

6

komitata

преди 4 години

Венецуела са 35 милиона и емигрирали 3 милиона -БГ бяха 8,7 мил и емигрираха 2,5 милиона .Още по -вече че сме в ЕС

5

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще откъснат Мадуро на Путин !