9

КАК

преди 4 години

Да ви дам съвет как да Излъжете Системата на Здравеопазване в България ако сте Здравноосигурен .Този Пример може да се използва и от НЗОК като пример за промяна на Закона .Аз съм Здравноосигурен от от десетки години се осигурявам на Тавана - сега плащам по 345 лева Месечно , скоро ми се наложи да отида на Лекар , ама нали съм прагматичен и се обадих че искам частен прием за преглед и не съм осигурен - чакаха ме на Крак пред кабинета - а отвън имаше един куп обикновени хора , с ЗО .

8

Анонимен

преди 4 години

Всички се подписват за неизвършени услуги, за лежали в болница без да са стояли там, а после плюят на интернет корупцията в здравеопазването и недостатъчните пари там.

7

ЕЕЕЕЕ

преди 4 години

Бюджета на НЗОК е близо 4,5 Милиарда лева .От тях реално за Здравни Услуги са 10% - Другото са Кражби от Лекарите .С НОИ нещата са По-Мащабни .

6

Анонимен

преди 4 години

Няма конфискация има само и само придобиване.Станаха кметове,общински съветници,директори на болници.Построиха си частни клиники,разболяха са от царски болести(подагра) от плюскане и разходки по света

5

Гешо

преди 4 години

Ако се докаже че са виновни - накажете ги .Но не пред строя или с предупреждения, а с отнемане на правата им за 5 години и парична глоба двойна от присвоената . После който иска да върти далавери .

4

Анонимен

преди 4 години

Всички болници източват здравната каса и то за стотици хиляди. Тия 5 лекари са кокошкари , като не искат да хванат големите риби са погнали тях

3

истина е

преди 4 години

Ако няма затвор и конфискация , бялата мафия няма страх от нищо !!

2

Анонимен

преди 4 години

Бойко Методиев направи това възможно с любезното съдействие на шведския електорат, БХК и няколко милиона празни глави

1

запознат

преди 4 години

било е по поръчка на ГЕРБ и цв. цв.