13

futurehealth

преди 4 години

Трагедия....

12

Един

преди 4 години

Бе да ви кажа аз съм попадал на такова гнездо обаче ми попадна китката. като я извадих по нея лазеха доста гадинки. добре, че там кожата е по-здрава и не успя да се захване нито едно.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11----------------------------------Ako е на главата на главната тиква има,има.

10

Анонимен

преди 4 години

50 КЪРЛРЖА В ГЛАВА ?????????????? ЕЕЕЕЕ ПОСМАЛЕТЕ БЕ , ТО НЯМА ТОЛКО МЯСТО НА ТАЯ ГЛАВА !!!

9

бай ганю

преди 4 години

не е вярноизвадиха 49 бълхи и 1 кърлеждетето си ги есъбирало цяла седмица от съученици а сега му взеха богатата колекцияутре по биологич ще му пишат 2 защото не е изследвало сполучливо събрания хербарй

8

ГРОП

преди 4 години

Кърлежите достигнаха до вас с любезното съдействие на Баце и Бандата. Суджук за всички!

7

до всички

преди 4 години

Проблемът е в цялата страна.Никой не пръска ,а дори и когато го правят...избрани,наши фирми за супер високи цени....те пръскат с препарати ,разредени хилядократно с цел,избиване на дадените за подкупи пари. Всеки народ си заслужава съдбата. Аз ще гласувам за Демократична България.

6

Шотландскио боец

преди 4 години

Странна работа, аз пък току се прибирам с детето от разходка в един парк в шотландия. Парка се намира около райони с преобладаващо бедно население. Дет се вика на помощи и наркомани живеят наоколо. Всеки ден се разхождаме по около 5-6км. Кучета се разхождат на воля и по много. Има лебеди, гъски, др птици, понякога елени, лисици и др, даже един щърлел видях веднъж мишка хвана, обаче кърлеж или бълха до сега ни нас ни детето са полазвали. Сигурно нас българите чуждите кърлежи не ни искат!

5

Анонимен

преди 4 години

Кърлежите достигнаха до вас с любезното съдействие на Бойко и Бандата. Очаквайте продължение в следващия епизод на Милиони празноглавци гласуват!

4

до 4

преди 4 години

Не ти се разбира бръщолевенето. Изплюй члена на Б. Методиев Б. и пробвай пак.

3

T

преди 4 години

елате ми се обадете, ако намерите ЕДИН кърлеж в някой парк в нормална държаваСега ще направят едно ударно пръскане (след дъжд качулка) и то само на централните площи в Южен парк. Другите площи, другите паркове?! Защо въобще трябва да има кърлежи в парковете на уж европейска столица?!

2

Свидетел

преди 4 години

Рано сутринта по изгрев забелязах лице с инициали Цв. Цв. да поставя кърлежи по парковете. По неофициален източник поръчител е човек с инициали Б.М.Б.

1

Наблюдател

преди 4 години

Случаят е за Гинес.