16

Анонимен

преди 4 години

Оставете го Jamie, той си е добре! Минута мълчание за хилядите хора, които изгубиха работните си места БЕЗ предизвестие!

15

Анонимен

преди 4 години

А какво да кажем за Джейми Ланистър?

14

Карък Качански

преди 4 години

Ако англичаните имаха ХЕИ като нашето отдавна да са затворили 80% от заведенията там, ама понеже нямат е нормално да се върнеш с растройство от ресторант, пък бил той на Джейми Оливър, Гордън Рамзи или на Айшето от пакистан, да не говорим за кулинарните им "традиции", някой знае ли как се яде палачинка - с лимон и захар. Рибата с картовки (фиш енд чипс) се ръси обилно оцет, иначе се сервира луксозно, по руски, във фуния от амбалажна хартия.

13

Анонимен

преди 4 години

До бай ганюХич не са му парите фукус. Само за $8.9 милиона имение имал. Затова издава по 10 книги на година и лицето му е на опаковката на всеки втори тиган, тенджъра и нож. Кой са другите "топ" готвачи, които познаваш? Тоя е добро лице и продава, причлича инвестиции, нонищо повече. Ако беше толкова добър в организирането, плануването, ръководенето и правенето на вкусни храни, може би щеше да има и расторант със звезда. Знам ли ... някой хора имат по 12 такива зад гърба си.

12

бай ганю

преди 4 години

оливер е впечатляващ готвач,освен че през последните години набляга на по здравословна кухня също така и има много чстия които да се приготвят за максимално кратко време,не е от онзи тип готвачи ламтящи за кинти при него всичко много естественно и парите не са във фокуса му толкова много,не знам за другите големи но оли има диплома също и за диетолог познавач е на съдържанието на храните в дълбочина

11

Анонимен

преди 4 години

Обявяването на банкрут е супер популярно в Англия.Просто си нулират заемите и нищо не връщат.Уж ги рестриктират после за определен период...Вятър работа

10

Анонимен

преди 4 години

Няма свестен горман, който да харесва Оли. Няма и свестен готвач, който да харесва Оли... Оли го харесваха разни лелки.

9

Присмехулник

преди 4 години

a мъск дали ще го последва с визията си за внос на мъхове и лишеи от марс, с които цукърбърг ще изхранва населението на земята на big-brother-a с камери и микрофони? :-)))

8

Присмехулник

преди 4 години

:-)))изкуственият интелект на цукърбърг не се нуждае от вкусна, топла храна (било то и шкембе чорба), а предимно от енергия.. в бъдеще хората губят войната със себе си! или поне с онази част от себе си, която заложи повече на мита, че може да си прескочи сянката, или да се надигне на мускули с помощта на тенджера на глъвъта... :-)))

7

Анонимен

преди 4 години

Избършич Гъзорян пак е най-големия разбирач и коносьор.

6

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

тва, че по телевизора е интересно и шарено, не означава, че става за ядене. ей ви го резултата.

5

Анонимен

преди 4 години

Живея от дълги години в Лондон, за нищо не струват ресторантите му.От доста време работят на загуба,но постоянното финансиране и рефинансиране от банките държаха ресторантите работещи и то на загуба.Но, след Брексит почти всички банки спряха да финансират рискови и губещи бизнеси.Затова и много, много компании обявиха фалит.

4

Анонимен

преди 4 години

Предполагам че ресторантите му са в големи градове и са прекалено скъпи за хората които биха ги посетили, но в същота време са прекалено евтини за хората с пари.

3

Психодиспансер

преди 4 години

Пазарът е доминиран от клиентите. Джейми е страхотен пич, но явно лош бизнесмен. Не може да оставиш тези дългове без да вземеш мерки. Ако пазарът го е изхвърлил, значи нещо не е направил баланса както трябва. Как се управляват 37 ресторанта ? Общо взето това е всеобща болест, разрастване без контрол и резултата е този...

2

Анонимен

преди 4 години

Скъпичко е в ресторантите му, но е много вкусно.

1

Krom

преди 4 години

Жалко, любимия ми готвач. И някак си ми е изключително симпатичен. Лоша работа.