52

Анонимен

преди 4 години

Марин Льо Пен ухилена, сякаш й белят яйце насреща. Ужас! Не знам, Европа май се връща към нещо за което и дума не може да става. Надявам се французите да не са изтрещяли дотолкова че да й поверят съдбата си. Точно на тази, с отвратителната стратегия пак да използва нечие недоволство за да си изплете собствената кошница. Ако това стане символът на свобода какъвто е Франция за мен отива по дяволите, а тази държава ще се преяърне в прусашка казарма. Абсолютно падение!

51

Анонимен

преди 4 години

Същата въздухарка като нашия Сидер-ага.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Няма нищо читаво в "жената". Безкруполна нахалница превърнала семейната фирма в средство за печалба и удоволетворение на собственото си самолюбие.

49

Анонимен

преди 4 години

Много си е читава жената - втора Жана д'Арк. Баща й вече е дрът кукумицин, кат електората на Корна.

48

Анонимен

преди 4 години

Тази е опасна за Франция и Европа.

47

Франция

преди 4 години

Тази е по-проклета и от ***. Изгони баща си и племеницата си от семейната партия която баща и основал преди 50 години.

46

Анонимен

преди 4 години

А ще ни карат ли да ги поздравяваме с изпъната ръка и юнашки крясък: "З И Г!"?

45

Анонимен

преди 4 години

Опааа!Тук нещо подвиха опашка.Думата популист не се среща никъде.

44

СМЪРТ ЗА ЕС И НАТО

преди 4 години

ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ,САМО ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ СЕ ОБЯВИХА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО НИ ОТ ЮДЕО-МАСОНСКИТЕ САТАНИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЕС И НАТО КОИТО СЪСИПВАТ НАШАТА БЪЛГАРИЯ

43

ттт

преди 4 години

До футурулог:-Нещо ми прилачаш, да си отново за влизане за лечение в някоя психиатрия.То бива несвързани неща,но твоето е доказана психиатрична диагноза.

42

християнин

преди 4 години

Преди време писах,че безобразията на еврогейския елит, неминуемо ще "роди" новия Хитлер,за съжаление.И това става.Не може мюсюлманските изверги да ни мачкат,изнасилват и убиват в Европа,и ние безпомощно да хленчим,а меркелицата да ги кани и се снима с тях.За съжаление ще дойде момент,когато голяма част от европа ще застане зад национализма,само за да може да организира спасението от тези нападнал ни изродски свят.Пепоръка-като не можеш да анализираш г-не,по-добре не пищи глупости.

41

о! Разбира се

преди 4 години

До Анонимен"На предизборния дебат за президент Макрон я направи разногледа тази ку-ха ле-йка."че кой се съмнява в моща на пасивния хомосексуалист - евреина Макрон

40

Анонимен

преди 4 години

"Марин льо Пенпреди 58 минути 7 1Сънувам чиста Европа"1. Гладна кокошшка просо сънува. 2. Чиста есамо глупостта й на тая.

39

Анонимен

преди 4 години

Ами като свършат имигрантитеза гонене, тия тъпчовци скакво ще се занимават?

38

Програмистчето

преди 4 години

Ало, еврочиновника, не ме приравнявай в една категория с майка си и баща си, за 5 минути ще те купя, за 10 минути ще те продам бе!

37

Анонимен

преди 4 години

На предизборния дебат за президент Макрон я направи разногледа тази ку-ха ле-йка. Френските хумористи още печелят пари като се подиграват с нейните глупости.

36

Анонимен

преди 4 години

Тази кака е същата стока като нашия Болен. Само че и с него се скара. Сега е приятелка на Марешки но и с него не е сигурно до кога.

35

Анонимен

преди 4 години

Марешки - националист ?! Шок?! Родолюбец бил .... щял да гони търговците от храма .... сигурен съм, че би отворил аптека в храм, само да има възможност

34

Анонимен

преди 4 години

25 май,гей парад в Москва.ЛГБТ-сообщество направило в мэрию Москвы уведомление о проведении 25 мая гей-парада, а также митингов 25, 26 и 27 мая, сообщил активист Николай Алексеев. Он уточнил, что шествие планируется от памятника Тимирязеву около площади Никитских ворот по Тверскому бульвару. Цель мероприятия привлечение внимания к проблемам соблюдения прав представителей ЛГБТ-сообщества и их дискриминации. Уведомления поданы во исполнение постановления ЕСПЧ по делу Алексеев и Другие против России о неправомерности запретов гей-парадов и ЛГБТ-акций в России.

33

Марин льо Пен

преди 4 години

Сънувам чиста Европа .