13

Анонимен

преди 4 години

В Португалия пък китайците имат повече инвестиции от всяка друга европейска страна... Немците са прави, че не трябва да се политизират икономическите връзки, но за съжаление нас ни натискат да си спираме проектите. А кой е по- корумпиран- ние или австрийците? По- добре да попитаме кой има по- добър имидж?

12

това са сащ

преди 4 години

Всички много добре знаем кой е заплахата за Европа и света но това не е Русия,тази постановка с фалшива Рускиня и фалшиви обещания ни е добре позната.

11

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSАбе не знам каква е тая твоята информация, ама руснаците ни искаха 10 милиарда за ЮП и 10 за белене.Та за какви инвестиции говориш, като щяхме да си ги платим?

10

ФАЩ

преди 4 години

"Мартин Владимиров от Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД)"само мога да загатна от къде получава заплата си Марто шмекера

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен7Абе момента с майките съм го изпуснал, не знам, ама факт е че бая хора в България са платени от Русия.Бая хора си изучиха и уредиха децата си в Америка продавайки се на русия.

8

Waffen SS

преди 4 години

За последните 5 години от налагането на санкции срещу Русия след анексирането на Крим, Австрия е привлякла повече от 20 млрд. евро инвестиции"За същото време ние също поставихме рекорд,успяхме да прогоним по чуждо нареждане(заповед) инвестиции за 10 милиарда евро

7

ФЕН

преди 4 години

Ами то и САЩ са троянски кон на евреите и всички го виждаме! За съжаление който плаща кара коня!

6

Анонимен

преди 4 години

На евроаталантическите *** за всичко им е виновна Русия. Боже, боже, колко жалко и смешно. Те и майките, които протестират срещу стратегията за "закрила" на детето били платени от Русия, видиш ли... Не е истина какви палячовци сте.

5

Zohan

преди 4 години

А добър ден. Австрия беше родината на шпионските игри по време на студената война. Това само е доказателство, че нищо не се е променило. Партиите само си смениха имената и си народиха нови.

4

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSА какъв модел предлагаш бе руски ***?

3

Анонимен

преди 4 години

Руснаците си изоставиха държавата си и търсят всякакви връзки навън. За това пък китайците добре се чувстват в Сибир.

2

Waffen SS

преди 4 години

"За последните 5 години от налагането на санкции срещу Русия след анексирането на Крим, Австрия е привлякла повече от 20 млрд. евро инвестиции'"А ние колко милиарда (смях),привлека ме за 30 години,неолиберали,демократичен и европейско-американско сервилен

1

Анонимен

преди 4 години

А..а...и България, и България...ако не е троянски кон, то поне е троянски катър !Не трябва да забравяме, че ние не привличаме руски инвестиции, но затова пък плащаме яко на Русия, за "ивестиций" още от съветско време !