24

Калин Ангелов

преди 4 години

Уважаеми г-н Бързаков,можеше, вместо да плагиатствате от статията ми публикувана в Терминал 3 и да си измисляте име на несъществуваща Българска затворническа организация, и да слагате думи в устата ми, които не съм казал и да си измисляте искания на семейството, които не са правени, просто да се свържете с мен и да ме попитате - не съм отказал никому среща или разговор.Това щеше да издигне значително качеството на статията и на журналистиката като цяло.С уважениеКалин Ангелов

23

Анонимен

преди 4 години

Тоя се би с 15 скинара дето тормозеха хората в борисовата градина. И изчака полицията. В друга държава можеше и да е невинен. Самозащита.

22

Коце кмета

преди 4 години

Дори и ***, на кой му пука??

21

Анонимен

преди 4 години

Този е в затвора, само защото уби детето на професор от СУ, сега депутат от НС. Ако беше убил детето на обикновен българин, щяха да му лепнат условна присъда и да го върнат в Австралия.

20

Анонимен

преди 4 години

В затвора попадна на хора и стана Човек на годината.

19

Анонимен

преди 4 години

Що за статия е това?!? Изложен ли бил на риск на какъв затворник?!? С какво е по-специален този, че да има статия за него!?! От НПО центъра съвсем изнагляха, да ви пускат подобни долнопробно пасквили!! Ударихте дъното!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Британската империя навремето, е изпращала в Австралия най големите престъпници от цялата империя. Те са се размножили и вече пръскат увреденото си семе по света. Не трябва да ги пускаме да идват тук. Нека вземем пример от турците как са ги посрещнали на Галиполи през първата световна война.

17

Анонимен

преди 4 години

Три години преди да наръга Монов и Захариев, Фрийман е наръгал двама австралийци- Атак и Фонт. И двамата посочват Фрийман за извършител. Няма какво повече да обсъждаме, а въпросната частна организацийка, която Фрийман е създал за себе си, трябва да бъде забранена.

16

Анонимен

преди 4 години

Грижи се за правата на хората, а идва в България и убива младеж, по чудо не убива втори и съсипва живота на цели семейства...Лицемерен убиец!

15

Анонимен

преди 4 години

Немаше ли някакво английско *** който едва не уби барман на Златни пясаци? Нали лежа година в бг затвор и го прехвърлиха в английски затвор там да си до лежи присъдата. Англичаните след месец-два го пуснаха, щото според тях бил невинен. Същото ще се случи и с Джок касапина.

14

Анонимен

преди 4 години

Болна, дрогирана психика, обременена с халюцинации. Филмиран и обществено опасен за всяка общност.

13

Анонимен

преди 4 години

Българските затворнически власти, ако са тарикати на сила ще му вливат хранителни течности с оправданието, че се грижат за здравето на затворника! След това може да му лепнат още някоя годинка за подбудителство към затворнически бунт!

12

Ми

преди 4 години

Мн късно се сетил. Требваше още на първата година да почне. Що ше го храним още 19. Да гушва букета и към аустралия.

11

Анонимен

преди 4 години

Генетично обременен дивак, всичко му е измислица. Уж защитавал някой въображаем, уж го били нападнали, уж имали оръжие, а истината е че е бил на тежка дрога и пиян. Австралийците са избили цялото население на Тасмания, без да оставят жива нито една душа. Гаврили са се жестоко с аборигените. Патологични садисти и психопати. Осквернители на човешко достойнство. То си му е в гена.

10

Анонимен

преди 4 години

Вливайте му течности, не го оставяйте да се измъкне по лесния начин- има още 8 години да лежи.

9

Анонимен

преди 4 години

И с какво тоя е по-различен от обикновен убиец? Че е Австралиец? Защо Българската държава се отнася по-специално с него? Дошъл в България да коли хората? Каква семейна драма. Айде на самолетчето и в австралийски затвор. За къв ч.епп. от моите данъци тоя ще го хрантутя?!

8

Анонимен

преди 4 години

Стига сте го оплювали, ако на вас ви скочат 10-15 човека дали няма да извадите калъчката и да опитате да си спасите кожата.да не говорим че този от самото начало го натопиха , защото както винаги от МВР търсят лесния начин, а не истината.

7

До 4

преди 4 години

За насилието няма оправдание! Нали все това повтаряте НПО активистите, впрочем, много от които сте деца на едновремешната номенклатура!

6

Нане

преди 4 години

Жертвите,имат ли права в България?!Ако нямат ...Има друг вид правораздаване!

5

ined

преди 4 години

Препоръчвам и на другите убийци затворници да последват примера на Джок и да гладуват до смърт.