15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Абе, всички в сайта са бягали от час по български в училище ... :)"Това е и моето наблюдение като чета по нета.

14

Анонимен

преди 4 години

До "Това го е свършил/ а/ по млад от нея. Младите /и при тях е различно по възраст/ .са завистливи, агресивни, алчни."то млади не останаха, пак те виновни...

13

А дали

преди 4 години

Дали вече са заловили римлянина? До кога ще влизат в домовете ни и ще ни убиват? Къде е ГЕРБ? Какво направи за над 10 години?

12

Присмехулник

преди 4 години

но да не изпадаме в амока на представителите на изкуствения интелект и да кажем, че еркюл поаро би решил този случай така: "нещо не е в реда на нещата на медиите на педофилите на дойчето и велето, които ни представят престъплението, пърдон, пред съда в хага! имах предвид ежедневната случка за определен етнос, като изключим еврейският, който действа на едро при убийството на пенсионирани, бели гои!!! ежедневие за едни, европейски избори за други. какво друго?

11

Анонимен

преди 4 години

До панчоПанчо, много неграмотно защитаваш конвенцията, бе! :)Това, главни букви, това точки, това запетаи ... за нищо ги нямаш. Или, казваш, пречат на ясната мисъл? :)

10

Анонимен

преди 4 години

"неЙн"....... Нямам думи. Тук има ли статия без ЕЛЕМЕНТАРНА правописна грешка (за смислови, логически и прочее даже няма да споменавам)?!?И това са хора, навярно с висше образование. Казвам го пак - и Бог вече не би могъл да спаси България. Твърде много салфетки. Той само по вода ходи.

9

Анонимен

преди 4 години

До матураАбе, всички в сайта са бягали от час по български в училище ... :)

8

панчо

преди 4 години

До Анонимен 6аха не на конвенцията до като не ти се случи на теб

7

бай ганю

преди 4 години

предпиши ми апартамента манямапредпиши ми го маняма пъкчуваш кво ти казвам ще пречукамняма пък

6

Анонимен

преди 4 години

Айде-е-е! Поредният, с нищо не подкрепен "материал", пробутващ идеята за "важността" на Истанбулската конвеция. :) Е, аре стига, де! :)

5

Присмехулник

преди 4 години

"Ave, ес комисар, morituri te salutant" повтарям ли се? О' моля за извинение... къде да положа главата си за да я отсече цензурата на (д) есе и модерното щази?:-)))

4

матура

преди 4 години

Съболезнования за женицата!Но ..."Задържан за ДЕЯНИЕТО е нейн близък!Това не е деяние, а садистично убийство. По-надолу "тежкия инцидент"."...малко преди полунощ снощи."Това не го разбирам."... настъпила СЛЕДСТВИЕ..."Правилно е да се изпише вследствие.

3

Анонимен

преди 4 години

Това го е свършил/ а/ по млад от нея. Младите /и при тях е различно по възраст/ .са завистливи, агресивни, алчни.Обичат леко и бързо да спечелят.

2

Шопо

преди 4 години

Какво казва КГБ по въпроса !?

1

Анонимен

преди 4 години

Това само е работа на Бойко Борисов и сега гледат да натопят човечеца.