85

ПЕНКО

преди 4 години

ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН !!! СЪЗДАВАШ -ЦИГ...О ВИК ДРУЖЕСТВО НА Ц....Я КВАРТАЛ !!! КОЛКОТО ВОДА ПЛАТИ ДРУЖЕСТВОТО /ЗАКУПИ/ ...ТОЛКОВА СЕ ОТПУСКА ЗА МЕСЕЦ /МОЖЕ И ПОЧАСОВО /...ДА СИ ГО РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОМЕЖДУ СИ / ДО СМЪРТ-АКО ИСКАТ/ ЩОМ ЖИВЕЯТ В ЕТНИЧЕСКИ КВАРТАЛ /МАХАЛА-ГЕТО И Т. Н. / !!!!! И ЧАСТНАТА МАН.......СКА СОБСТВЕНОСТ ТРЯБВА ДА Е "НЕПРИКОСНОВЕНА" !?!?!?

84

ЧерноМоре

преди 4 години

В морето водата е безплатна, все още.

83

Анонимен

преди 4 години

"Наскоро в победа откриха склад с 27 автомата ак-47 боеприпаси! За България се готви сирийски сценарий!"В коя "победа" бе про стак?

82

Sunny ray

преди 4 години

Една правова държава,каквато се води Бг по Конституция е длъжна да осигури оцеляването и защитата на човешките права на всички нейни гржадани като право на живот,равенство пред зкона,справдливост,защита, И т.к държавата е виновна за расисзма,дисцркиманцията и геноцда срещу ромите и бг политици ограбиха евросрдства за тях и разрушиха ромските къщи,но не и своите узаконанени с измама палати на държавни земи -ЧМ плажове.Инямат законно право да наказват за чужда вина ромите трябва да им пуснат вода!

81

Justice defender

преди 4 години

Българско-турските политици-корумпирани расисти по комунистическо-фашистки навик поставят парите си материална изгода над създадените от Бога хора и техните права дадени от Бога като право на живот,свобода,справедлвост-така нрушават както моралния закон на Бога,междунродито право и общочовешки норми,оставят без вода социални помощи условия за оцелявне в гета ромите,И е противозаконно да търсят колективна отговорност и вина,а само лична-докато ромите нямат лчен дом с водомери не могат да спират!

80

Анонимен

преди 4 години

Това е то, да си в нарушение, да ощетяваш държавата с хиляди, и да отидеш на ПРОТЕСТ?! WTF?! На какво основание? Тия удариха тавана на наглостта...

79

Bg izmet

преди 4 години

ДА ГИ ПОСЛЕДВАТ ВСИЧКИ БГ ПРОКУРОРИ И СЬДИИ.

78

Никаква вода

преди 4 години

Да си плащат, както и аз си плащам!Няма безплатно сиренце!Безплатно е само в капана за мишки!

77

Само питам

преди 4 години

Защо протестират, след като няма да плащат вода?

76

Анонимен

преди 4 години

Ако тия хора са безработни демек нямат доходи, по закон дьржавата автоматично трябва да им изплатят всички разходи като ток вода и тнт.

75

House M.D.

преди 4 години

За бутилки "Капитан Морган" ли става въпрос?

74

Анонимен

преди 4 години

Сорос иска гражданска война! Наскоро в победа откриха склад с 27 автомата ак-47 боеприпаси! За България се готви сирийски сценарий!

73

РОМИТЕ ИМАТ БЪДЕЩЕ!

преди 4 години

Само вижте средната възраст на протестиращите на снимката.Може и да нямат вода, но имат бъдеще, понеже имат деца! Колкото и да не ви харесва, това е истината и тя е попдкрепена с цифри.

72

Какво пише

преди 4 години

на плакатите им?На всеки плакат и написано по едно изречение, което започва с думата "Искаме"!Вечно искат, а защо не кажат какво ще дадат в замяна?Близо 70 години само получават от държавата. Това се правеше, понеже комунистите имаха надежда да направят от ромите трудов ресурс. Не се получи.Тогава, крайно време е да започнат да плащат онова, което са получили даром. Няма безплатна супа!

71

sid

преди 4 години

Опростим ли им сега сметката за вода,трябва тогава да им простим всичко.Няма безплатен обяд,няма.Що не пробват с тоя номер в Германия?Или там е друго?Каква по различна е водата тук или там.Ама там като ти свърши жетона за водата и водата спира.Що не го направим и тук с жетони?

70

Анонимен

преди 4 години

Нямало казват безплатен обяд. ИМА!!! Стани депутат!Допълнение-или ром.

69

ПОСТОТИЯ ДО ШИЯ

преди 4 години

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО НА БЕЗУМНАТА ПОЛИТИКА:" ВЪЗПРОИЗВОДСТВО НА ПРОСТИ"ИЛИ ОТ ВИДАПРОСТИ И НЕЩРАМОТНИ ПРОИЗВЕЖДАТ МАСОВО НОВИ ТАКИВАВЕЧЕ СЕ ЗАПОЧНА-НЯМА ДА СЕ ЗАГАСИ-ЩЕ СЕ РАЗГАРИКЪСНО Е ПОЖАРНИКАРЮ,МНОГО КЪСНО

68

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам както ние си плащаме данъците и сметките, така да постъпват и те. Както работя и те да работят, както раждам колкото деца мога да отгледам и изуча, така и те. Искам, ама няма-за нас са задълженията, за тях правата. Къде да ида да протестирам?

67

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да въведем румънски опит - румънски полицаи и съдии на територията на България. 5 /пет / полицаи са достатъчни за да ги разгонят.

66

Анонимен

преди 4 години

По колко лева им раздадоха за тоя цирк ? Ротарянеца Митко пак ще ги спасява с наще пари!Като увеличи данъците в Бургас И ЩЕ ИМ ПЛАТИМ *** С /РАФИТЕ на тия ***.ДокОГА ТАКА ? Айде моля .Петък ,събота, неделя в меден рудник -музика,къочеци без спиране на огромни уредби ..... сега реват! Къде са джендърмерията да ги по искъпе ,страх ги е нали ,ама българите като протестираме НИ БИЯТ !