39

Велика Франция

преди 4 години

САЩ са психoпати, така е. Иначе Франция е по-велика от САЩ и от Германия взети заедно. Без Франция нямаше да ги има тези страни. САЩ са създадени и цивилизовани от Франция, а констинуцията им е писана по идеите на Монтескьо за разделение на властите. Без френските просветителски идеи за нация и без Наполеон (размазал Прусия за 2 седмици), Германия никога нямаше да се обедини. Франция е истинската и реална създателка на ЕС (Жан Моне и Роберт Шуман). Vive la France, Vive la Republique!

38

Deutschland

преди 4 години

Тези същите от психoдиспансера отвъд океана, тръгнали да поучават Европа. Смях! Германия е велика, еврото - стабилно, а Тръмп е кукуригуу, той също обича да бута хора. Спомнете си как прoсташки изблъска министър-председателя на Черна Гора - Душко Маркович. Цяла Германия се смее на крaварите! Цял свят ги ненавижда!

37

Анонимен

преди 4 години

След 20 години сащ ще е латинонегерски ке *** от типа на хондурас

36

Киро Кардана

преди 4 години

Когато черокожа жена блъсне бял мъж е инцидент .А когато бяла жена блъсне чернокож мъж е расизъм.

35

Анонимен

преди 4 години

Искам да ми кажете,какво щеше да се случи,ако бяла жена блъснеше афро от автобуса???НЯКОЙ??Най-вероятно щяха да я екзекутират на място!!Това е положението!!

34

културни особености

преди 4 години

Още преди да пусна видеото и да видя жената блъснала човека бях на 100% сигурен ,че ще е американска гражданка от африкански произход.....това са си техните културни особености на етноса досущ като нашите български граждани от индииски произход...

33

Анонимен

преди 4 години

До СКАПАНАТО"Българин, другарю, българин..."Такъв българин, че му търсиха преводач от турско-ромски.

32

чарли

преди 4 години

Аз си мислех че там такива престъпления няма,че ги има само в Русия.

31

Анонимен

преди 4 години

Кървавият резултат от права, мъжемразене, малцинства, феминизъм, Окасио-Кортез, либерализъм, соушъл джъстис и откровена тъ.пота.Да цепим ли бас, че на щедро оцветения американски тюлен нищо няма да му се случи?Та тя е спасила човечеството от един БЯЛ МЪЖ - най-зловредното същество на планетата, което трябва да бъде заличено...

30

Анонимен

преди 4 години

Как нечовешко? Това е расизъм към буталката.

29

Анонимен

преди 4 години

Чакам някой тoлepacт да ни съобщи нещо за "предрасъдъците" към тъмните - било то в Щатите или България!

28

Ха-ха

преди 4 години

На демократите електората....

27

odpo

преди 4 години

Това ако беше го направила Беля а възрастния мъж да е чернокож... В момента щеше да има ВЪЛНА ОТ ПРОТЕСТИ И БЕЗРЕДИЦИ. Ама дядото понеже е бял = НИЩО НЕ Е СТАНАЛО, ИНЦИДЕНТ. В Сащ е по-лошо да си бял, от колкото в България... Страната на свободата my ass!!

26

Мефистофел

преди 4 години

Му-ха-ха, ай честита интеграция, отмъщава за робството.!.

25

Alabama

преди 4 години

Тука, сега, ако напиша точно каква е тази, ще ме изтрият от някакви криворазбрани разбирания за толерантност!! А кажете, това може ли да е човек изобщо!! Онзи професор откивател на ДНК, правилно беше казал: Тия не са точно хора!!

24

Анонимен

преди 4 години

Просто не трябва да се обръщаш с гръб към диво животно - веднага напада. Това, което при хората е подлост, при животните си е стандарт.

23

Анонимен

преди 4 години

Тази е толкова мощна, че ще разнася братя Уилиамс като дунапренени кукли.

22

Анонимен

преди 4 години

Типичната "афроамериканка", да не казвам друга дума, че ще ме изтрият.Грозна, дебела и нагла.20 години не и мърдат.

21

Анонимен

преди 4 години

Горкият човек. Такова варварско поведение е присъщо само за една дива и безмозъчна прослойка на обществото, която за съжалене се разраства като тумор. Тези подобия на хора не могат да бъдат превъзпитавани, защото това изисква да имаш разум и поне някакви наченки на интелект. Жалко за дядото. Присъда за убийсво, в зависимост от щата и гарантира хубава присъда. Дано я осъдят.

20

Факт

преди 4 години

Тамошните махали и обитателите им-като нашите....