35

Анонимен

преди 4 години

Новият украински президент проявявал човечност?!Каква детска непосредственост?

34

Мен

преди 4 години

До 22 не е само Путин виновен нали чу Виктория на ония тел.запис къде ли са отишли 5 милиарда кои въоръжи националистите кои настрои руско говорящи и полско говорящи един срещу друг мисля Русия няма интерес от гражданската война на ссъседните Путин днес го има утре не обаче Русия остава а Украйна ако не се вземат в ръце може и да се разпадат. И не Европа да поставят условие как Украйна да влезе в ЕС а Украйна да поставят условие за влизането си светът не е само Европа

33

Анонимен

преди 4 години

Зеленски,още си зелен!Ще узрееш и ще почервенееш!

32

ами сега!?

преди 4 години

За съжаление,тази човечност ,която проявява новият украински президент,идва доста късно,и това е видимо с просто око!Предишната украинска власт направи всичко възможно,даже и невъзможното,да отритне бившите си сънародници от Крим и Донбас!А всички руснаци и полуруснаци са обявени за нехора!Резултат-според официалната информация вече са подадени 2,5 млн.молби за руско гражданство в Донбас!!А в Приднестровието от 400 хил.вече 250 хил.са с руско гражданство!Някой счита ли,че ще има връщане назад!?

31

Свещен Гущер

преди 4 години

Важно е че руснаците се чувстват прецакани....щом чу тоя украинец да казва че хората са важни за бъдещето на страната си.....Сега *** се оглеждат като бити п...си след поредното онодване от бащицата с поредните данъци и вкарването в затвора на инакомислещи драснали по нещо коментарче по адрес на Путин.....това се полага на притежателите на краснокожия паспорт на РФ. Огромна страна с ограничено население което бяга на запад и оттам мамашките пускат клипчета в тубата колко е хубаво на запад

30

анонимен

преди 4 години

Защо у нас не пишат и казват,че одеска област и тя е на път да се отдели от Украйна там сега украйнското знаме не се развява а знамето на Одеса и казват това е нашето държавно знаме.А до тези които пишат,че Крим е превзет от руснаците да пишат колко изтрели и колко убити има при "окупирането".Нито един изтрел или убит 90% са руснаци ако бяха в Украйна и пенсии нямаше да имат и да са в мизерия както е сега в Украйна.

29

Анонимен

преди 4 години

До 30На украйнски територия и татарите да са болшинство, пак си е Украйна !Нещо бъркаш територия на държава, с поданици, етноси и малцинства !

28

Анонимен

преди 4 години

До Мирен договор да се изтеглят украйнските бендеровци -фашисти вие в бг нищо не знаете за тази воина вас ви лъжат идете на место и ще видите кои са фашисти и как воените сили на украйна убиват старци жени и деца -мирни граждани.бг новинари преписват от франс прес и дойче веле тези преси много лъжат и преувеличават

27

Анонимен

преди 4 години

В двете републики украинците са под 30%, така че им трябва по-широка автономия в рамките на Украйна или отделна буферна държава между Русия и Украйна.

26

раша бг е наша

преди 4 години

зеленински съди порошенко за държавна измена най напред плениците после вътрешноста на украйна да изчисти фашизма от украйна и чак тогава с ураинските -руснаци без да изчисти бендерските фашисти мир в украйна няма да има

25

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от мирен договор !А Кремъл да си прибере терористите и железата там от където ги е докарал и да си плати наема за морската база в Севастопол на Украйна за годините на анексията на Крим, както и да плати репарации за икономическата разруха на Домбас и обезщетение на близките на загиналите украинци !

24

Мирен договор

преди 4 години

Минският Мирен договор трябва да бъде спазен. Да се изтеглят руските фашистки формирования от Крим, Донецк и Луганск и да се спре снабдяването с оръжие на терористите в тези области от Москва.

23

Добър човек

преди 4 години

Путин е добър човек. Той ще върне Крим, Донецк и Луганск на Украйна. Ще върне Абхазия и Осетия на Грузия и ше се разбере със съседите си. Вервайе другари

22

Анонимен

преди 4 години

Дано спре войната в Донбас и нормализира отношенията с Русия.От това всички ще спечелятДай Боже Русия с всички да нормализира своите отношения и спре да мисли, че всички ще я нападат.

21

Анонимен

преди 4 години

"Думите на Зеленски зачеркват разпространеното в Русия отношение на властите към хората, сякаш са някакъв нов петрол, източник на данъци, на легитимност за одобрени "горе" решения или кандидати - пише "Ведомости".-------------------------В злобната си критика срещу Путин, изданието забравя, че от началото на 2019 г. в РФ бяха отменени данъците върху цялото движимо имущество на руските граждани (в това число автомобили).

20

Анонимен

преди 4 години

Ако иска мир трябва да спази Минския договор,да изтегли войските и фашистките отряди от Донбас и да даде особен статут на ДНР и ЛНР,а не да приказва празни приказки.Много сте нагли бря! - от украинските земи да изтегли редовните войски??? И йоpдеците на двора знаят, че Сепаратистите НАХЛУЛИ там са подкрепяни от Кремль!

19

Анонимен

преди 4 години

Невъзможно е Донбас да се върне скоро в Украйна,там се проля много кръв.......Всичката пролята кръв, ще тежи на съвестта на жужанка. Но той има ли съвест?

18

ужас

преди 4 години

Невъзможно е Донбас да се върне скоро в Украйна,там се проля много кръв.......

17

Анонимен

преди 4 години

Този приятел ми е симпатичен, развеселява ме, развеселявам се като го видя. Впрочем той преди с какво се се занимавал?

16

факт

преди 4 години

Ако иска мир трябва да спази Минския договор,да изтегли войските и фашистките отряди от Донбас и да даде особен статут на ДНР и ЛНР,а не да приказва празни приказки.