11

Анонимен

преди 4 години

Полските кoрумпета и те с чужда пита помен правят. Що се касае до еврофондове - лява ръка-десен джоб, иначе ЕС бил лош.

10

Велика Франция

преди 4 години

Германия е прехвалена *** и работилница. Франция е най-великата страна на света с несравнимо цивилизационно, историческо и културно влияние. Без френското просвещение и идеите за нация, без френската революция и без Наполеон, сега Германия щеше да си остане нацепена на държавици. Полша също е създадена от Франция след ПСВ и е традиционен стратегически съюзник срещу Германия/Русия. Днес френската армия, пета най-силна в света, може да размаже Германия за седмица.Vive la France!

9

Deutschland

преди 4 години

Полша спечели лъвския пай от еврофондове и от германски инвестиции. Над 2 милиона поляци работят в Германия. Цялата им икономика се крепи от немските заводи и компании. Ако германците им бяха наложили вето за членство в ЕС, сега щяха да са бедни като Украйна/Беларус. За благодарност корумпираните им политици само се заяждат с Германия, играят в лагера на Сащ/Англия и правят мръсно на ЕС. Храни куче да те лае е казал народа. Полски комплексари, никога няма да стигнете Велика Германия. Никога!

8

Факт

преди 4 години

Корупционни компромати по типа "Върви сега обяснявай, че нямаш сестра!" удариха наши политици, австрийски политици, полски политици и кого ли още не. Уж случайно удрят все неудобните за хората на Москва в тези страни около седмица преди изборите за ЕП.Случайност? Да бе!

7

Анонимен

преди 4 години

Чак пък като у нас не може да бъде. Българската политическа наглост едва ли може да бъде надмината. Вчера гледах в Шоуто на Слави си бяха направили труда да изчислят какви субсидии вземат като разделят получените суми на действително получените гласове и се получи 13,23 лв. след като по закон трябва да са 11 лв. на глас. Политиците си вземат едни 6,5 млн. лв. повече всяка година - за апартаменти с асансьори трябва да има. А имаше референдум, на който 3 млн. души искаха субсидиите да отпаднат...

6

Гошо

преди 4 години

До 123Не като у нас ,а като навсякъде

5

Анонимен

преди 4 години

Е стига ревахте! Цецоу нали подаде оставка от парламента. Сега Сичко е точно...даже няма да го питаме откъде е взел кешарата за апартамента...Пото,платено

4

Е, и?

преди 4 години

2002 е преди 17 г. Земята тогава толкова си е струвала.Преди 17 г и у наше село декарът земеделска земя вървеше по 80 лв, а сега е 3000 лв. Който купил - купил, който продал - продал.

3

Анонимен

преди 4 години

Като у нас ами. Нали всички тия компромети идват от едно и също място - от Кремъл

2

123

преди 4 години

Като у нас... Като у нас няма никъде по света.

1

Анонимен

преди 4 години

Разликата - там ще го осъдят, тука всичко ще си мине и продължи по старумъ.