23

Възрастен

преди 4 години

Не може да се прави класация ,,НАЙ-ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА".Повечето коментиращи тук визират пилоти след 70те години.А моето поколение се кефеше на Джим Клар и Джаки Стюърт,Джак Брабъм ,Греъм Хил а преди това на А.Аскари и петкратният шампион Фанджо.Тогава болидите бяха с по изравнени възможности и майсторлъка беше това което определяше победителите.И тогава спорехме кой е ,,по -най". Така че живота,Формула 1 и емоциите не започват със Фитипалди и класацията ,,най -добър"е условна.А и Лауда беше велик

22

Анонимен

преди 4 години

Бях в казармата когато взе първата си световна титла. Когато взе втората си световна титла бях се уволнил от казармата. Бог да го прости велик пилот.

21

Горан

преди 4 години

Искам да направя коментар на коментарите: Не може да се сравнява Лауда с останалите, и не може да се говори, кой е по-по-най, по простата причина, че само Ники Лауда, стигна до ада, върна се от там, и стана след това 3-кратен световен шампион! Колкото до пилотски качества, най-добър беше и си остава Айртон Сена. Който се съмнява, да види квалификационната му обиколка на Монако от 1988-***... Да види и състезанието от Донингтън парк 1993-та...

20

Горан

преди 4 години

Почивай в мир, шампионе! Изживя живота си на пълни обороти, постигна всичко, каквото искаше, ето на това му се вика пълноценен живот! Перфекционизъм, кураж, и борба до края! Един от малкото, които казаха в очите на Ферари, че колата им е таралясник, и взе че я и оправи тая кола, тогава! Велик човек!

19

Така е ..

преди 4 години

До Krom 10 Само част от българите са противно племе и те гласуват за БСП. Винаги недоволни и против всичко. По коментарите ще ги познаете.

18

Стефанов

преди 4 години

Голям шампион и човек! Светла му памет!

17

eve1

преди 4 години

Поклон шампионе!

16

Анонимен

преди 4 години

Легенда! Толкова пъти предизвиква смъртта и толкова пъти и се изплъзваше на косъм. Е, Най-накрая тя го настигна, но не и преди да изживее живота си пълноценно. Поклон!

15

Анонимен

преди 4 години

Показа на всеки човек по света, че когато имаш мечта няма нещо невъзможно! Ще го запомня с неговата педантичност, перфекционизъм и невероятен дух! За съжаление старата гвардия свързана с този спорт вече си отива! От времената когато това беше наистина спорт и доведе до съвършенство инженерните умения съчетано със силата на духа! Почивай в мир шампионе! Надявам се че ще продължиш да се състезаваш по небесните писти с приятели!

14

Анонимен

преди 4 години

Велик спортист и човек!R.I.P.

13

Анонимен

преди 4 години

След като спънаха двигателите преди няколко години и спрях да гледам Формулата. Заприлича на пародия....Онова Хамилтън дето не знае къде се намира двигателя ми става 5 пъти световен шампион. Смятайте другите колко са зле.

12

Анонимен

преди 4 години

Топ 5 за всички времена:1. Михаел Шумахер2. Айртон Сена3. Ален Прост4. Мика Хакинен5. Ники Лауда

11

House M.D.

преди 4 години

Велик! Поклон пред паметта му!

10

Аз

преди 4 години

RIP :(

9

Krom

преди 4 години

Гледам написаното и си давам сметка, че наистина сме противно племе. Всяка ли новина трябва да ни кара да се ядем помежду си? Този човек е велик не само защото е бил трикратен шампион. Велик е и заради куража си да се върне на пистата след ада в който е бил. Кои сме ние, че да отсъждаме пали е по велик или по малко велик? Трудно ли е просто да спрем за момент, и да отдадем почит на една легенда, така както цивилизованите хора правят?

8

Анонимен

преди 4 години

до 9 Гарет Бейл е житен бегач- бяга като изтърван и резултати нулеви.

7

До air

преди 4 години

Да през 1989- 90та и 97ма. Явно си малък.

6

Анонимен

преди 4 години

до 3 Мир на праха му, но да кажеш че Лауда е по-велик от Шумахер е все едно да кажеш че Гарет Бейл е по-добър от Лионел Меси.

5

Krom

преди 4 години

Светла Му Памет! С него си отива още една легенда във Формула 1. Почивай в мир!

4

Анонимен

преди 4 години

Шумахер и Сена са най-великите! А всички други са след тях.