10

именици

преди 4 години

би трябвало днес да празнуват и българските имена Стоян, Стоянка, Стойчо, Стоил, защото техните имена са еквивалентни на гръцкото Константин, ама нашата църква ги пише, че имат имен ден на Стефанов ден, а Стефен в превод от гръцки е венец, ....но това си е неве жество то на църквата

9

IN memoria

преди 4 години

До преди години едно то най святите лечебни места в БЪлгария бе големия лечебен басейн в курорта "КОнстантин и Елена "край Варна.Сменяха редовно водата. Заради този басейн и джакузитата край кораба ресторант "Сириус" много богати чужденци си купуваха с уважение към БЪлгария имоти. Да се сменя редовно водата в новия комплекс и да се пази водата от хлор токсични химикали..

8

Палете свещи

преди 4 години

С разпространението на християнството външна жестоко терористична мафия въвежда тяхна информационно терористична система за обемно увреждане и следене на повърхноста. Центрират тяхна техника за облъчване на всички региони следени с икони.РАзпространяват се икони с тежко терористични съоръжения нанесени в тях .Ползват различни радиоактивни пигменти.Военно терористичната мафия се прочува за масови убиiства на стотици милиони с Black dead pandemic

7

Анонимен

преди 4 години

Уникална статия! Как успя авторът ѝ да напише толкова глупости за толкова малко редове. Вероятно я е преписал, но това не го прави по-малко за смях. Успя в същото време да похули и светците, при това почти не се съмнявам, че не му е било цел. Как може някой да пише за нещо, от което няма и най-малка представа?

6

Елените

преди 4 години

Да не би да си се почувствал лично засегнат?

5

Do 3

преди 4 години

Елена произлиза от гръцкото Helene, което означава в превод СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА, ОРЕОЛ! Според гръцката митология Елена е била най -красивата сред жените!! A, ти ще си останеш поредия злобар! Честит празник на най -красивите и най-обичаните!

4

Анонимен

преди 4 години

Честит празник на всички именници, бъдете живи и здрави!!

3

HELLena

преди 4 години

Честито на всички рогоносци!!!

2

House M.D.

преди 4 години

Савле, Савле, не са равноапостоли. Равноапостолни са. Правиш ли разлика между двете думи?

1

Анонимен

преди 4 години

Нестинарството е езически ритуал.