6

поглед от друг ъгъл

преди 4 години

Грешникът е наказан,като имаше предположения ,че трябва да бъде разпънат на кръст!?Но сега започва повече да се говори за постановка на чужди тайни служби,което може да анулира целия ефект от презумцията за жестока корупция/щом е свързана даже само с намек с Русия/!?!Втвърдената позиция на АПС говори,че и те имат какво да кажат и вероятно ще го кажат преди предсрочните избори!?Освен това ,вестниците които са публикували материала ще трябва убедително да дообяснят,че това не е "fake news"!?

5

Циник

преди 4 години

Въпрос - защо от 2017 досега - никой не е "знаел нищо за постановката" . Защо "изтичането" на видеото е станало през немски медии.Кой е "поръчал постановката" , и с каква цел? Защо "случайно" - всичко се случва десетина дни - преди изборите за нов парламент в Брюксел?Сopoсoидните партии и слуги - не искат да "сдават кокъла" и тлъстите заплати ... демокрацията и в Европа - се превръща в илюзия

4

Анонимен

преди 4 години

ЗАД ТОЗИ ПЛАН СТОИ МЕРКЕЛ И ПУТИН

3

Анонимен

преди 4 години

Европейските служби не са подкупни като ДАНС.Нашите служби са тесно свързани с руските.България е разпределителна мрежа на Путин.Седваща битка на ЕU службите са с крайно десните популисти Мари Льо Пен,Салвини и Магарешки.Следват арести и оставки

2

Анонимен

преди 4 години

Активно мероприятие, и последващо програмиране на общественото мнение. Но основния проблем е, какво ще правим с електростатично им остава. На мястото на отсечена та глава, ще изникват нови три.Що ли? Щото причината да се нравятай крайно десни идеи си стои.Що ли?

1

Анонимен

преди 4 години

За два дни се обърна правителство в Австрия няколко пъти. Нашето е непоклатимо. Апартаменти, суджуци, карнтия, офшорки не го ловят. Стъпили са здраво на земята.