29

x

преди 4 години

Селското тарикатче от дълбоката автрийска провинция беше пуснато по пърлзалката от Мосад

28

Морски

преди 4 години

Наш Бойко е впрегнал цялата антируска пропаганда да работи на пълни обороти.Терора на ГЕРБ продължава.

27

SS

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Прозрачно ама ефективно.Щрахе да не се беше мислил за всемогъщ и да си бе седял на ***, а сега прееба и себе си и хората които му се довериха и създаде още един проблем на руснаците, който в случая ми се струва че ще излязат жертва.

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Пак искам да попитам - в цяла Западна Европа имаше едно единствено правителство, в което управляваха националисти - това в Австрия. Как пък точно на негов член и точно преди евроизборите пуснаха този запис ?!В другите правителства корупция няма ли? В българското правителство всичко е точно. Така ли ?Трябва да си много наивен, за да вярваш на тези номера. Националистическата вълна набираше сила в Европа и трябваше да бъде спряна. Направиха го като удариха Щрахе.Прозрачно !

25

Присмехулник

преди 4 години

щрахе застрашава всичко, до което жертвите ми пред цензурата на "толерантните" и публичните убийства на свободата на словото, които завоювах, като права за всички, с многобройни забрани за мене, банове и толерастка цензура!!!! и това не заради връзките му с русия, а заради слабоумието на онези, които ни управляват, чрез "избори".

24

В Украйна

преди 4 години

е започнало дело срещу юдо-масонската гад Порошенко по обвинение в Държавна Измяна !!!Скоро и *** ще застане срещу народния съд заедно с цялата юдо-масонска банда на Соломон Паси !!!

23

Присмехулник

преди 4 години

жертвите на педофилията не чакат справедливост от съдиите в страсбург!

22

Присмехулник

преди 4 години

за педофилите по службите настава тъмната епоха на средновековието!

21

Присмехулник

преди 4 години

според мен, "толерастията" се самоуби по случаите с педофилия, със случая щрахе! сега всеки от тях ще трябва да внимава за камери на противника... при папските, детски забежки... :-)))

20

Анонимен

преди 4 години

добре бе 2-те хиляди лобисти в еврогейташкия парламент какво по различно правят по цял ден? на онова ушатото копиленце канцлерчето, синедриона му показва какво се случва на непослушните. трябва да си "партнира" с дъртите педофили от фашингтон а не с руснаците и китайците. да се готвят салвини и орбан. ПС: орбан дава по 30 000 евро за трето дете на бели родители.

19

Присмехулник

преди 4 години

щрахе сам си е виновен, че е попаднал така елементарно в капана на германските тайни служби, които са подчинени на клинтън, сорос, ротшилд и обама!

18

Анонимен

преди 4 години

Както нацистките клоуни около Радев и Бойко сори грешка негово задничество фараон Тутантквуний 1.Днес пак излъчват във форума война на ***.Троловете на тръмпутин и сие диктатори убийци психопади и тоталитаристки *** демек подобия на Бареков и партията му преза.*** България.Троловете са много заети да защитават другите като тях в Австрия дето си продават страната на Русия и САЩ докато се правят на *** путриоти и сие.Патриот беше универсалиста Левски вие сте отбор клоуни.

17

Ха-ха

преди 4 години

То щото и другите "системни" партии не са корумпирани...Ама няма страшно-още една поредица от мигрантски изнасилвания и убийства и австрийците ще се сетят кое е по-важно....И мустакат чичко може да поискат!

16

то и Тръмп

преди 4 години

е Руски агент според тези гнусни толерасти - 3 години евреите риха под Тръмп и го гепиха за макарите

15

Анонимен

преди 4 години

До тиква 16 АЗ СЪМ МЪЖ ,И ТО ДОКАЗАН ,ЖЕНА ТИ НАЙ ДОБРЕ ЗНАЕ,ТЯ ГОРКАТА ВСЕ РАЗПРАВЯ НА ВСЕКИ МИНАЛ ПРЕЗ НЕЯ ,ЧЕ ТИ МНОГО СИ И ЗАВИЖДАЛ(А ),ЧЕ ТЯ СПИ С ПОВЕЧЕ МЪЖЕ ОТ ТЕБЕ ,А ТИ КАТО ОТЯВЛЕН ЕВРЕО-АТЛАНТИК Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАШ НЕ ТОЛКОВА ЧЕСТО КАТО НЕЯ САМО С НЯКОЙ И ДРУГ ЗАГОРЯЛ БЕЖАНЕЦ ОТ АФРИКА

14

Анонимен

преди 4 години

мадамата латвийка- службата американска - записа предоставен на германцитекато са толкова сигурни за руснаците защо не покажат мадамататя ако беше руска досега да са я най-малко показали сто пътипросто е хванете мацето и ще стане ясно кой е скалъпил матрияла да ама не- щото ще стигнем до централите на краваршингтон

13

Юдо-Масоните

преди 4 години

са в истерия - всеки който не им играе по свиркате е "агент на Москва"

12

тиква

преди 4 години

До ДВОЕН СТАНДАРТти едно от тези моминченца ли беше а днес си просто едно фантазиорче

11

бай ганю

преди 4 години

много европейски и австрийски лидери издирват тази литовка която им направи такава голяма услуга за да я почерпятне е ясно защо записът излезе едва сега но отличен 6с по малко популисти и националисти се работи по лесно в европа

10

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 4 години

ЕТО КАКВО ВЕЧЕ ПУБЛИЧНО РАЗКРИВА ЛАРИ НИКЪЛС -БИВШИЯ ГЛАВЕН СЪТРУДНИК НА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ;.. -- ТЯ Е ОТ ВИДА AC/DC..ХИЛЪРИ КЛИНТЪН Е ИМАЛА ПОВЕЧЕ ЖЕНИ ОТ БИЛ КЛИНТЪН,СПАЛА Е С ВСЯКАКВИ ОТ НЕЙНИЯ ПОЛ ,НО НАЙ СИ ПАДАШЕ ПО МАЛКИ 12-13 ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА.ЗА ЦЕЛТА ТЯ БЕШЕ НАЗНАЧИЛА ХОРА В ЕКИПА СИ КОИТО ДА И ДОСТАВЯТ В СПАЛНЯТА ,,МАЛКИТЕ (ПИЛЕНЦА) КАКТО ТЯ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ЗА НЕВРЪСТНИТЕ МОМИЧЕНЦА.///ЕСТЕСТВЕНО ТОВА СЕ Е КРИЛО,НО БЕЗОБИДНИЯ СЛУЧАЙ С НЕУДОБНИЯ ЩРАХЕ ВЕДНАГА СЕ БИЕ КАМБАНАТА