62

Ф.С.В.

преди 4 години

Бил съмв Персийският залив и мога да ви каца че там постоянно има самолетоносач с подводница й фрегата движещи се заедно из залива- постоянно пречат на корабоплаването искайки всеки кораб да си каже кода и да си променя курса от тях -Правят се на морски шерифи,само че Иран ще удари 2 танкера по 350 000т и ще затвори Ормузкият проток- тогава янките са в капан- от брега на ИРАН се пускат супер торпеда които се движат под вода и над вода- летят ниско с 200км-всичко плаващо ще потъне в ЗАЛИВА!

61

Анонимен

преди 4 години

до 64 Американците Американофилче .Си ги заври знаеш къде! Днес не говорим "руски" Не че по Тошово време говорехме по "руски"!Но днес ти говориш и четеш по АМЕРИКАНСКИ! По турски не знам дали зубриш! Аз не ползвам нито един от 2 та езика! Аз съм си българин! И на маймуница нито пиша нито чета! -:) Малко л ай но! Поамериканофилчихте се бе ***! Какъв "българин" си ти?

60

...

преди 4 години

Добре,че има САЩ ,че всички щехте да сте с челми и да говорите руски ***

59

Анонимен

преди 4 години

Сащ отдавна вече не са фактор даже около тях един Мадуро не могат да свалят от власт.

58

ФАКТ!!!

преди 4 години

Всеки знае, че Путята е ***. Вижте снимки като напишете в интернет Putin + jews за какво става въпрос. Този е първи приятел с евреите и Израел, само заблудените oвчици още не знаят..... Жалко за Иран, никой няма да ги защити срещу агресора.

57

Стамат

преди 4 години

Бог да пази Иран - последния, незавладян от сатаната!

56

ШАХ

преди 4 години

Тия ... а са гръмнали по Иран, а всичко свърши ...

55

Мда

преди 4 години

До АнонименТочно колко Путин е евреин е спорно,но минимумът е 1/4.Най-вероятно 1/2.Както и да е,точната мярка не е важна.Важното е, че се справя много добре и даже в Израел признават това.Вижте близките контакти с Нетаняху,който е в Кремъл доста често!Въртят се игрички,та пушек се вдига!Ще видите накрая,че ще има сделка със САЩ-нещо като нова Ялта,за поредното разпределение на Света.Впрочем това е и шансът на САЩ да оцелеят.

54

Анонимен

преди 4 години

До ЛюпчоЩе го пратят скоро!! До колкото съм осведомен преговорите с холандската фирма да го извади от водата вървят успешно:) Ама не казвайте на руските ***, че потъна барабар с дока, че инфаркт ще получат!:)

53

До 51

преди 4 години

Те само от Северна Корея се наакаха бе брато ...какво говориш за Русия и Китай ...хахахаха

52

Люпчо

преди 4 години

Като се появи Кузя, САщ и Иран ще подвият опашки и обратно в колибката.Путин да го праща бързо за да не се боричкат САЩ и Иран като второкласници.

51

До 47 хАнонимен

преди 4 години

Саддам нямаше ядрени оръжия приятелю , Кадафи имаше но САЩ го подлъгаха да ги премахне и накрая какво стана и Либия подпалиха ! Да не дава господ че и ние си премахнахме армията и ракетите и самолетите заради Турция и САЩ ! 400 бойни самолета в небето , 2200 танка над 5000 бронирани машини и незнам си колко ракети СС-23 ....защо ли ? На един военен съюз като НАТО за какво са му слаби партньори ? Ще ти кажа ....за плацденс ! В шаха на царя за какво са му пионките ?

50

Трол

преди 4 години

Тъкмо утихна около Мадуро и се започна с Иран, после пак ще е Северна Корея, а междувременно ще си чекнат мръсните езици с Русия, Китай и кой ли още не. Ей ако тия кравари се заяждаха с една държава да приемем, че са им заплаха, ама половината Свят да им пречи, това си е вече нацизъм. Така са си от край време, добре го бяха дресирали и пудела си Хитлер с идеите за чистата раса и световно господство преди 70-80 години.

49

Анонимен

преди 4 години

до 50...Да не си чел кръщелното на Путин бе ***! Леле лелеее -:) Евреин бил?! Майтапчия!

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Твоята САЩ..Що не "прегази" Китай,Русия,КореяАми защото не е поискал, затова:)

47

Паметлив

преди 4 години

До АнонименКогато САЩ прегазиха Ирак и Югославия,Русия бе абдикирала от историческата си роля на спирачка за болни амбиции за световно господство.Сега не е така.Не че ще се юрне да брани Иран(все пак Путин е 50% евреин),но ще обърне нещата в друга посока.

46

Анонимен

преди 4 години

до 47..Бъркаш нещо..Ирак си е Ирак..Твоята САЩ..Що не "прегази" Китай,Русия,Корея и да не изброявам още..Не им стиска! Ясно ли ти е!? -:) Америка се опитва да ги прегази.политически,хибридно или най вече "икономически" Защото си мисли че са гладни, голи и боси! Ама не са! Там живота си тече нормално! Че на обикновеният селянин земеделец.На САЩ му се иска да го направи "милионер" говорейки му глупости се е неин проблем.Докараха ни "американска демокрация" Но не сме всички "милионери" нали? Е ?

45

Мда

преди 4 години

За да се разбере същността на проблема,трябва да се осъзнае един *** факт-САЩ са слуги на Израел!Цяла Америка е впрегната и работи за израилевия народ!Съответно и понася отрицателните последствия.А войната с Иран е стара еврейска мечта и би разрешила много техни проблеми.Колко му е да вкарат САЩ в поредната авантюра.Изобщо....

44

Анонимен

преди 4 години

До ХХХТой и Саддам имаше милионна армия, хиляди танкове, стотици самолети........И??? Прегазиха го като слон муха...

43

Анонимен

преди 4 години

Бил съм 4 години в Сан Франциско, по *** от този народ няма, не е като по филмите