33

:) смях

преди 4 години

е досега си оставяхме отпечатъците в американските служби, сега ще ги записват в китайските

32

;)

преди 4 години

Тамън наскоро си купих huawei

31

Китаец

преди 4 години

За законите на САЩ ми е през швепса...

30

до 34

преди 4 години

За качествата никой няма съмнение, ако имаше някакво съмнение въобще нямаше да на дневен ред на САЩ как да спрат развитието на тази фирма.

29

от 31

преди 4 години

Днес разцъках в магазина М5 и много ми хареса в интерес на истината. Материалите са страхотни, екрана е прекрасен и чувствителен, но само това ме съмнява да не го орежат нещо. Все си мисля че е по добър вариант за тези пари от Самсунг.

28

ОТ 32

преди 4 години

обаче аз лично бих си купил Хуауей М5 пред ябълката с ясно съзнание че е на андроид и може да го орежат.

27

до 31

преди 4 години

въпроса е да е китайски с андроид или apple ,от гледна точка на закона на САЩ ябълката няма да я ограничат по никакъв начин но там даваш много пари за това че е са ти нарисували ябълка , ако си почитател на андроид закона хваща всички фирми които работят с андроид hwawai samsung и така нататък, т.е. въпрос на решение на американските политици е коя фирма да отрежат, в момента са си избрали че хуауей утре може да го приложат към самсунг има закон вече.Така че ако искаш да е безгрешно ябълката.

26

Анонимен

преди 4 години

Заслужава ли си в този момент да си взема таблет Хуауей М5? Ще имам ли някакви проблеми ако искам да си ползвам гугъл маркета и тн?

25

Анонимен

преди 4 години

Първия план на Тръмп да отвлекат дъщерята на собственика на Хуауей беше доста нехуманен, тази война между американски и китайски фирми да се компрометиран взаимно и да не работят заедно определено е по хуманна от това да отличат децата на противниците си за да ги изнудват.Пак е воина и при война има жертви но някак не е толкова долен колкото първата им идея да отличат наследниците на противниците си .

24

Анонимен

преди 4 години

Известно че дори руснаците работят по независим Интернет и независима ОС ако се наложи качеството не е като на най добрите но имат технологията ако един ден им се наложи да я включат в употреба, А русия се води изостанала държава в IT сектора , нормално е държава която е лидер в този сектор да не се притеснява и да е подготвена за това ако американските фирми се използват за военни цели един ден.Основното оръжие на САЩ са именно тези фирми, странното е че използват този коз в мирно време.

23

До 25

преди 4 години

Сиско са лидери в изграждането на съвременния Интернет но са много скъпи и всяко устройство може да бъде наблюдавано ако имаш специален код, естествено такъв код имат само фирмата Сиско и американските служби и никой друг.

22

до 24

преди 4 години

5G оборудването на Хуавей не работи с андроид , а само телефоните им работят с андроид.Тука говорим само за телефоните Xyaвей ,макар че САЩ не ги интересува телефоните а 5G технологиите но ако имат по малко продажби на телефони ще имат Китай по малко пари за инвестиция на 5G технологии и няма да дърпат на светлинни години пред останалите и по този начин фирми като Cisco ще могат да предоставят мобилен Интернет.

21

До3

преди 4 години

НЕ ПОЛЗВАМ ХУАВЕЙХубаво е че имаш лан достъп до Интернет, и не ти се налага да ползваш 4G мрежа за достъп и не мислиш за 5G мрежата. В България Интернет мрежата е добре развита, но мобилни Интернет има предимство че не си зависим от местоположението в един момент живота може да се промени и да пътуваш повече и тогава ще ти се наложи мобилен Интернет.

20

Анонимен

преди 4 години

...истината е, че ако не бяха китайските производители, щяхте да купувате телефони по 2-3 хил.лв, ако изобщо цените останеха в такива равнища. А това за шпионирането - ми то си върви със или без хуавей. Ако сме толкова стриктни, то първото което следва да се спре е целия андроид и второ - всичкия уиндоус.

19

истината боли

преди 4 години

Хуавей кога ще плати на Чехия, че част от централата им 1 към 1 копие на Чески Крумлов и на Германия,защото друга част е копие на Хайделберг.Всичко, дето не е очевидно изкопирано е открадната технология най-вече от САЩ.Обаче,стадото са в Медийно Затъмнение,те град като Донгуан не могат да посочат на картата. Нямат си и идея как западният свят е източван от Глабалистите-пример,в момента в който Китай Екзекутира Канадски кражданин,Канада брои 250млн. долара на Китай през Межд. Банката за Развитие.

18

123

преди 4 години

Аве какво стана с Тръмп обществото в България ? :D

17

Анонимен

преди 4 години

Т. Е. Само качествени код и сигурния код оцелява.чрез естествена селекция на общността, и потребители получава този софтуер накрая за него качество сигурност и дори може сам да го разработи за неговите нужди, и ако идеята му добра и подкрепа от други може да намери.

16

Анонимен

преди 4 години

Взе да ми харесва тоя Тръмп...

15

До17

преди 4 години

Кажи ми една версия зад която стои голяма компания, и е некачествена и не поддържана, Или един високо популярен опън код, които не се поддържа от общността.Иначе е така ако аз създам такъв и имам 10 потребители които го харесват, в момента които си сменя работата и нямам възможност да го правя и те щях ще ги затруня но това е защото не съм спечелил общността.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Отворения код води до това че се създават много некачествени версии на софтуера и някоя там качествена. Например има хиляда Линукс версии и не се знае до кога ще се поддържат даже.