31

Waffen

преди 4 години

Отново ще тръгнем и никой и нищо няма да ни спре Хайл!!!

30

Bay Hoy

преди 4 години

"Работниците обаче бързо взимат решение те разбиват пътната настилка и снижават пътя с няколко метра, за да може произведението на изкуството да премине напълно безопасно. И до ден днешен може да се види мястото, на което пътят е снижен."Колко СМ. е бил висок моста, че се наложило да копаят няколко метра под настилката - за да мине картина 3м x 2м ?!!!Не е ле било по-лесно, просто да смъкнат картината да минат под моста, и пак да я качат ?!!

29

Анонимен

преди 4 години

ДОДО, не пиши глупости за Марлене Дитрих! Та тя е любимка на Фюрера! И не е еврейка! Все едно да кажеш, че Лени Рифенщал е еврейка!? Иначе те подкрепям на 100%, въпреки минуса, който ти сложих!

28

Анонимен

преди 4 години

Изглежда, авторката освен, че е бягала от час по български в училище, е и спала в час по история ...

27

Анонимен

преди 4 години

Авторката случйно да за знае нещо за Дрезденската картинна галерия (Dresdner Zwinger), унищожена от британската авиация при варварската бомбардировка на града на 13 февруари 1945 ??

26

Додо

преди 4 години

Единственото, което Националсоциалистите унищожават са упадъчна, развращаваща, деградивна и деморализираща секс пропаганда, налагана от евреите, като Фройд, Марлен Дитрих и т.н. покварени елементи, както и юдеоболшевишка, масонска, илюминатска комунистическа литература.

25

Елемаг

преди 4 години

Пичове от редакцията,добре ли сте?Чичу е милеел за изкуството,както десетки още аспекта от социалното общество,като животни,трудовозаконодателство,кампании против тютюнопуушенето и така нататъка.Фрицовете са били изтънчени мъже,познаващи вино,напитки наука изкуство.Райха ,да унищожавал изкуство,жив да не бях?Книгите по филмите на са световна литература,а много добре знаем,чия еврейско-социалистическа се е горяла.И с право...

24

Анонимен

преди 4 години

Голяма грешка на Хитлер.Колко фенове е имал във Великобритания преди да ги нападне дори кралицата има снимки със семейството си в групичка със приятели и роднини всички изпънали напред и нагоре дясна ръка - поздравяват Хитлер който им е на гости...Ааах никога бялата раса не е била по-близо от световното си превъзходство.Само да не ги беше нападал глупавият инвалид.Аз мисля че той е бил двоен играч и кукла на конци.Не е възможно някой да допусне толкова грешки.

23

Роден "Журнализ

преди 4 години

А защо историята винаги се гледа от американска, английска, eвpeйска или съветска (не руска!) перспектива?

22

юбералес

преди 4 години

Хем нападат Германия (03.09.1939г.), нахлуват в Европа(01.04 1940), а после се чудят къде да си дянат картините(рисувани от европейски художници), защото видиш ли художникът Хитлер щял да им ги унищожи. Британска му работа.

21

Анонимен

преди 4 години

Хитчо е правил същото в Нойшванщайн. Тази статия е лицемерна пpoпаганда.

20

Анонимен

преди 4 години

Европа много и се иска, да има героично отношение към третия Райх, но уви. Всички му подиграваха само и само да скочи на Русия. При всички варианти далаверата бе гарантирана. Днес обаче трябва нова игра. И пак с гарантирана при различни сценарии далавера.

19

Яблани и груши

преди 4 години

Въпросът е друг: Как Европа ще се справи с унищожението след Хитлер?

18

Анонимен

преди 4 години

Само фашисти тука бре. Айде някой комунист да рече нещо.

17

Анонимен

преди 4 години

И е крайно време вече.Бъдещите кандидатки за ЕС.Да не се задължават да " влизат" И в Американското НАТО! Това са 2 напълно НЕСЪВМЕСТИМИ организации!

16

Анонимен

преди 4 години

И Меркел като всеки един канцлер до сега след капитулацията на Германия се подписва в САЩ при встъпването си.Какво точно гласи този договор не се знае точно.

15

Анонимен

преди 4 години

Чест правеше тогава на Европа.Че даде жертви за свободата си! А днес? Без нито един куршум.без нито един застрелян враг.Европа се предаде на Америка! И НАТОВСКИ ботуш я тъпче вече 30 г..Къде го има това.? Друг континент да " пази" такъв? Никъде! А само тук! Европейска армия и е нужна на Европа! А Американското НАТО Да си ходи зад океана! То никого не "пази"! То контролира Европа! Пълен контрол с години вече! Събуди се Европа!

14

Анонимен

преди 4 години

Планът Маршал е с парите на германците и на цяла ограбена ЕвропаАми нашите картини ценни исторически ръкописи с доказателства за изфабрикувана та ни история са в рассия. Изнесени от НКВД и КГБ .

13

tamada

преди 4 години

Когато англичаните се евакуират от Дюнкерк никакви бомби не падат над Лондон. Първите бомбардировки започват през август. И никакви тонове из Европа не са унищожили нацистите. Унищожават или продават част от съвременното изкуство в Германия, а класиката в чужбина са крали. И солната мина в Австрия не е спасена от войник, а от миньорите, които изнасят експлозивите. Въобще мисълта, че сам войник ще смени толкова експлозиви е ***.

12

ШибиРиби

преди 4 години

Нашите министър председатели имат грижата единствено да скрият бъчва с гроздова, друго ценно в София няма. Ако не успеят да я скрият ... ще я изпият