92

Анонимен

преди 4 години

Sorry но ефектът ще е обратен от тези забрани...просто технологично китайците могат да изработят свои чипове...ако бяха някоя треторазрядна страна номера минава...а

91

Стамо пръча

преди 4 години

Е пък нема да си купим рупана ябълка,каквото и да сторят краварите. Как можеш да ги свалиш от първото място по продажба на телекомуникационно оборудване,освен по този гнусен мутренски начин

90

Бай Петко

преди 4 години

Много крадат Хавуей първи са по регистриране на патенти- значи китайците ги крадат още преди да бъдат измислени

89

Ибрахим

преди 4 години

Китайците мисля че отдавна са готови, те знаеха че Америка ще иска да ги блокира, хуавей задмина по продажби ейпъл. Америка иска да е монопол, бърка се в делата на другите държави

88

Rami

преди 4 години

И сега какво ще стане с Mate 20 Pro

87

Георги

преди 4 години

Китайците ще се оправят. Не се притеснявайте за тях

86

Анонимен

преди 4 години

Това е шанс за България, въпреки че не от демократичните процеси, ще трябва да се пишат много неща наново, в фирми които са извън САЩ, тази работа може да се свърши от български фирми и български работници програмисти, а това означава повече работници програмисти по висок стандарт за България износ за Китай, Русия, ЕС и държави които търсят независимост от САЩ

85

До 90

преди 4 години

Всички флагшипи ползват почти едни и същи камера и те идват от Сони.Проблема не е в камерите а в софтуера.

84

бай

преди 4 години

ами ще режат-хуавей са с най добрите камери и на достъпни цени-с цели километри са над скъпите американски бокл'уци

83

Анонимен

преди 4 години

Демокрация по американски

82

Гледна точка

преди 4 години

Абе защо за всяка стока в магазина питаме : "Това хубаво ли е или е китайско"???Ами ти може все още да питаш, но един разумен човек никога няма да оцени даден продукт по неговата националност, а ще направи това по неговите качества.

81

Анонимен

преди 4 години

И това ако не е монопол и мутренски години !! Като цяло никой не може да спре Русия ,Китай ,Индия !!Ти па, че на първо място си сложил Русия?? Русията няма нищо общо с високо-развитите технологични държави. Те са много добри в създаването на концепуални модели и конвенционални оръжия. И защото усещат, че почват да губят (въпреки огромните природни богатства) плашат с конвенционална война. Информационна е следващата война и като виждаме всички тя почна още през 60-те години на миналия век.

80

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ имали доказателства, че Huawei шпионира американците.Това го разбрали докато те шпионирали китайското правителство :)

79

11

преди 4 години

Режат, режат и накрая ша са отрежат.

78

Анонимен

преди 4 години

Ей това е нелоялна конкуренция, както и с нашите самолети. До сега бях почитател на ябълките, смених няколко, сега тотално ме загубиха. Скоро ще измислят нещо и с Уиндоус.

77

Гледна точка

преди 4 години

Казвам ви че оттук насетне, нищо не може да спре Huawei! Ще минат като товарен влак през всичките продукти на Google! Китай имат положени над 300 оптични кабела на източното крайбрежие на САЩ. Интернета на САЩ, до голяма степен зависи от Китай.

76

Анонимен

преди 4 години

става интересно

75

Анонимен

преди 4 години

И аз си взех - Mate 20 Pro .... много е бърз... изработката е солидна .. не виждам с нещо да отстъпва на Samsung и Apple....даже напротив.Това което правят американците - е нелоялна конкуренция ... също като "дизелгейта" ... смачкай конкуренцията с удари "под кръста"...а който си мисли, че Apple, Гугъл, Фейсбук , Туитър, Инстаграм не снасят на американските служби - е формален ***!

74

Bad Company

преди 4 години

Споко другари, руснаците пускат смартфон последен писък!! ОС "Алкохоид 2.0" , тегло саамо 900 грама и глобална навигационна система под формата на фенерче показваща пътя към нужника на двора.

73

сссс

преди 4 години

До 77 Коя е Русия и защо я буташ при големите ,че някой да я спира ?