17

преди 10 ноември

преди 4 години

Този Дойчин Василев е агент на ДС, шпионирал е другите алпинисти по експедициите и доносничал, пише го в биографията му.

16

Анонимен

преди 4 години

Томов и още куп наши алпинисти останаха завинаги на върха. Такова е било тяхното решение, щом са тръгнали нагоре с ясно осъзнати рискове и шанс никога повече да не се върнат.

15

Фен

преди 4 години

До vladyИ двамата са откачалки с голямо его!!

14

Анонимен

преди 4 години

Ей тез пари дето ги харчат такъви планинари ,ако отиват за деца в нужда ,равни няма да имат! А те ,харчат хиляди левове, да изкачат някакъв връх , и каква полза от това...???

13

Shark

преди 4 години

До Аз да питам. Ами след като ден след ден това стои като новина и се говори по медиите, ще имаме право да даваме мнение. Едни ще се възхищават, други ще го съдят, така е. Да, направил е своя избор, затова не разбирам защо се тръби толкова по медиите този негов личен избор.

12

Анонимен

преди 4 години

А рискувал ли е самоубиеца метнал се под влака, подценил ли го е, аклиматизирал ли се е преди това? Още една тема по която може да поканите разни псевдоспецилисти да разтягате ластици.

11

Нормален

преди 4 години

Един про паднал жендар по малко,аз съм доволен,че този пу кна....

10

късмет

преди 4 години

бог да го прости момчето! аз знам че всичко е върпос на стечение на обстоятелствата или дори на късмет ако щете, както тук с катеренето така и сутрин като излизате и отивате с колата на работа, все нещо някъде може да се обърка...може да прочетете Хомо Фабер на Макс Фриш и ще видите тази перспектива.

9

Аз да питам

преди 4 години

До ССА защо да е пропилян? Живял е и е правил това, което е обичал.Да, отиде си млад човек, но в краткия си живот е ЖИВЯЛ, а не е съществувал. Направил е своя избор и кои сме ние да го съдим?!

8

аз да питам

преди 4 години

До АнонименАз само да питам, ти като тръгваш " на разходка" там където ти се "разхожда" с какво допринасяш за другите и защо смяташ, че всеки трябва да допринася с всяко едно действие, което прави?Няма ли право да прави нещо за себе си?

7

Krom

преди 4 години

Светла Му Памет! Живял е както иска - умрял е, както е знаел, че може да умре. Планината е магнит за някои хора. Готови са да поемат риска, и го правят. Има нещо величествено и богоподобно, дори и над 3 000 метра. А на тези височини - да не говорим. Няма защо да го обсъждате. Едва ли и той го е искал. Нека не сме "експерти" по всичко, зад монитора. Стига и едно Светла Му Памет.

6

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да разбера , защо тръгват на подобни разходки. Броят го за някакъв подвиг, но какъв е приносът за другите?

5

vlady

преди 4 години

Браво на героя, последвал примера на Христо Проданов. Трябва да бъде удостоен с орден "Умберто Нобиле" - ангажирал е спасителна експедиция да го търси.

4

Иван

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с тия. Каквото търсили - намерили.

3

Анонимен

преди 4 години

баир будали

2

,

преди 4 години

Бог да прости това момче! Рискувало- загубило. Това си е негов, личен избор и аз като не-алпинист не мога да го съдя. Мога да кажа само едно: "колко седмици новината за *** му ще е в новини номер1? Всеки ден, хора с рискови професии или хобита си рискуват живота. Някой печелят, други губят, но това не става номер1 в новините.

1

СС

преди 4 години

Попилян живот и мъка за близките ... за какво ... доказване ...