10

Справедливост

преди 4 години

Колко *** трябва да си ,за да пушиш, след като на кутията пише, че задължително ще умреш поне 10 години по-рано от непушачите, сдобил се с безброй нелечими болести!!!!Ако искаш да свалиш стреса и напрежението има СПОРТ.За мен цената на цигарите трябва да в 20 лв. и всички заловени с контрабандни цигари - 5 год затвор.Тази държава плаче за здрава ръка и твърда решимост за реформи, а не половинчати решения.

9

Анонимен

преди 4 години

За сведение, след увеличение на цената на бензина с почти 100% , 1 литър 95 на саудитските бензиностанции струва 56 български стотинки!

8

Коце кмета

преди 4 години

Краварите ги нагласиха така, за да направят мръсно на Русия чрез смъкване цената на петрола. В замяна краварите им позволиха да ислямизират Европа. Ама кризата продължава, та да видим какво ли ще им позволят краварите/еврейските им господари на наш гръб?

7

Анонимен

преди 4 години

В България пушенето трябва да се наказва със затвор.

6

Свещен Гущер

преди 4 години

Акъл от кралството на Сатаната не ща

5

Българин

преди 4 години

Тихо да не чуят гетб

4

СС

преди 4 години

До Анонимен. Непушачите са най-нахалните и нетолерантни същества. Допреди няколко години във всички заведения се пушеше и никой нищо не казваше, сега изведнъж много еко взехте да го раздавате. А защо не погледнете какво ядете и какво дишате заради трафика? Защото не можете. Много по-лесно е да направите крива муцуна на някой пушач и да се направите на интересни, отколкото да питате управниците защо ни е мръсен въздуха и защо ядем ***. Нали така?

3

bg

преди 4 години

В БГ данъците на цигарите е около 400%.На алкохола над 100%

2

push

преди 4 години

Да пушат сушене камилски *** тогава!

1

Анонимен

преди 4 години

Дано Тиквата или Уплашеният от земетресения не прочетат тая новина!Че като нищо ще надминем саудитите.