11

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Това са комунистически лъжи !!! При ГЕРБ българите не теглят заеми,защото всяко семейство има влог поне 20 000? !!!

10

Са

преди 4 години

Аз се чудя на хората,които вземат пари от други места,освен от банките!Или трябва да си глупав,или закъсал!Ама то като си глупав,няма как да не си закъсал!

9

Дядо Соци

преди 4 години

Предлагам да вземаме пари само от Стоян Александров , малката секира.Между другото тоя се покри като Виденов. Няма съд , няма присъда. Защо ?

8

до 1-ви

преди 4 години

Правилно си прочел, защото са малко хората които ще дръпнат един ипотечен кредит вън от банката.

7

Анонимен

преди 4 години

После откъде идвал икономическия растеж с който Тиквун се хвали. Държавата и домакинствата задлъжняват като за последно, за да се постигне 3% растеж.

6

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Взимайте пари назаем , българи , българки или каквито сте останали.Няма нищо по евтино в България от парите и човешкия живодт.Пари има , ЕЦБ печати хартийки .Взимайте телевизори , коптори в Западен парк , ходете на почивка и учете турски.ГЕРБ си отива . Да живее Османската империя .Елена Йончева - монахия

5

Анонимен

преди 4 години

Небанковите финансови институции съществуват само защото Ганчовците се съгласяват да ги осигуряват на МРЗ. 49% ГПР за недоказуем, срещу 8% за доказуем при банките.

4

Идиотека

преди 4 години

Заеми от небанкови "институции" се наричат лихварство и би трябвало да са подсъдни по наказателния кодекс, въпреки лобистките и противоречащи си закони в бг. А търговските банки защо се отказаха от измамните практики да отпускат кредити в швейцарски франкове, паунди, нубийски долари и други екзотични валути?Може би европейският мониторинг на банковата система, преди влизане в еврозоната е близо!

3

Анонимен

преди 4 години

Не се доверяйте на банки! Разполагат и злоупотребяват с парите ви и с личните ви данни!

2

Анонимен

преди 4 години

Статията е написана за да накарат хората да се почувстват сигурни в банковата институция и да взимат повече кредити за да може после да им се приберат жилищата по законов ред. Иначе българина взима най-много кредити от институциите за бързи кредити.

1

Хмм

преди 4 години

Само 33млн. лева кредити за жилища - ако средно се теглят 50 000 евро ипотечен кредит, то това са около 660 човека, взели ипотека. Очаквах цифрата да е доста по-голяма. А може и статията да бърка нещо.